0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στους φιλολόγους δόθηκαν ακριβώς τα οργανικά κενά που αντιστοιχούσαν στους τότε διοριστέους.Και εννοείται πως οι περιοχές που δόθηκαν τότε ήταν συγκεκριμένες κι όχι σ' όλη την Ελλάδα.
Στην ειδική δεν υπήρχαν άλλες θέσεις να δοθούν για διορισμό.Δοθηκαν όλες όσες υπήρχαν και ήταν τόσες όσοι κ οι διορισμοί.Προπερσι που διορίστηκαν οι δικαστικά δικαιωθεντες δόθηκαν κενα πολλαπλάσια των διορισμών.Κατά τα άλλα πιστεύω κ γω ότι είσαι σχεδόν σίγουρα μέσα.
Ηθελα να’ξερα πότε θα προλαβουν να γινουν ολα αυτα;Ουτε ανακοινωση για κληρωση δεν εχουν βγαλει ακομα…Η 1ΓΤ και η 2ΓΔ (και η 3στοΧερι) άφαντες!Αυτη η «ηγεσια» του ΑΣΕΠ βριθει αξιοπιστιας…Εκτός και αν η ΠΕΑΔ μάς την εκανε…μπα, οχι. Το ΑΣΕΠ ειναι αναξιοπιστο. Το ΑΣΕΠ…!
Ούτε στην ειδική δόθηκαν όλες οι θέσεις που υπήρχαν. Σίγουρα τα κενά ήταν λιγότερα από της γενικής, αλλά και πάλι δεν τα έδωσε όλα.
Από όσο ξέρω υπήρχαν οργανικές στην Αθήνα που δεν δόθηκαν. Για τους Αγγλικής μιλάω κι εγώ, από ενημέρωση που έχω από πολύ καλή φίλη.
Αφαιρούμε και δασκάλους ,μέχρι το 1346 πόσοι να είναι ;
Σε ποιες περιοχές;
Αφού είπαν ότι θα βγουν πιστεύω πως θα τα βγάλουν σήμερα. Αλλιώς μπορούσαν να μην πουν τίποτα.
Στο ΦΕΚ του υπουργείου είχαν δοθεί τότε για τους δικαστικά διορισθεντες όλες οι περιοχές που είχαν δοθεί και για τις τότε μεταθέσεις.
Δε βλεπω φως.....