0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι σε νηπιαγωγούς. Στις τρεις ειδικότητες που ανέφερε ο pausanas. Και να με συγχωρείς συνάδελφε αλλά για αυτό αρχικά δεν έγραψα τίποτα. Γιατί γράφεις εσύ μετά ότι: άρα και στους νηπιαγωγούς. Πως το συμπεραίνεις αυτό; Είπα κάτι τέτοιο; Μη μου πεις με τη λογική γιατί αυτή έχει τελειώσει. Εγω μετά πρέπει να απαντήσω και ούτω καθεξής.
Πόσο βαθιά γνωρίζεις το γεγονός; Ξέρεις αριθμούς για τις νέες οργανικές στις 3 αυτές ειδικότητες; Κουβέντα να γίνεται...
Πραγματικά δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα γίνουν οργανικές. Τώρα πόσες δεν έχω ιδέα.
Σόρρυ μόλις είδα ότι έχεις ήδη απαντήσει ότι δεν γνωρίζεις περισσότερες λεπτομέρειες. Αν μάθεις κάτι παραπάνω αύριο εδώ είμαστε!
Ισχύει. Αν πχ σε μια ειδικότητα συσταθούν 300 νέες οργανικές η πίτα θα ξαναμοιραστει και θα μειωθεί το ποσοστό που θα καλυφθεί από τις υπόλοιπες ειδικότητες αν οι προσλήψεις τελικά έχουν ως κριτήριο την ισοκατανομή οργανικών. Όσο δυσάρεστο και αν μου είναι στο άκουσμα αυτή η πληροφορία δε μπορώ να μη δεχτώ ότι είναι δίκαιο και αν συσταθούν τώρα πριν τις κατανομες νέες οργανικές τουλάχιστον αυτό να συμβεί για όλες τις ειδικότητες που δεν έχουν ανεξαιρέτως.
Περιεργα πραγματα, γενικως...
Eύλογα μετά απ'τη χθεσινή πληροφορία του καλού φίλου, Victor, προκύπτει το συμπέρασμα: Οι διορισμοί θα γίνουν με βάση τα οργανικά κενά.
Εννοειται αυτο.Αλλά καποιοι θα δουν αυτα τα νουμερα που ηδη ειναι ελαχιστα, να γινονται μικροσκοπικα.