0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι ειδικότητα ειστε;
Γαλλικων
Επίσης υπάρχουν άτομα που είναι τελευταίοι της α φάσης και αν οι διορισμοί σπάσουν σε δύο φάσεις, θα προτιμήσουν να πάνε στη β φάση, ώστε να επιλέξουν καλύτερη τοποθέτηση.Αυτο πολλοί θα το κάνουν.
Νομίζω ότι όποιος έχει ελάχιστη γνώση της σχολικής πραγματικότητας και βλέπει μπροστά δε θα διακινδυνεύσει απολύτως τίποτα. Μόνο όποιος παρασύρεται από το μεγάλο φετινό αριθμό των αναπληρωτών (της πανδημίας) δε βλέπει τη μεγάλη μείωση τμημάτων (δημογραφικό), τον αριθμό των μαθητών λυκείου στο μισό σε τρία χρόνια (τράπεζα θεμάτων, Ε.
Καλά εννοείται ότι δεν θα πάνε όλοι στα Παραμεθόρια.. Αλλα σιγουρα το 95% θα πάει.. Ένα 5% δεν θα πάει....Προσωπικά θα πήγαινα και στη δευτεροβάθμια Σελήνης... Αλλα είναι θέμα προσωπικής επιλογής...Άλλο μόνιμος και άλλο αναπληρωτής...
Φυσικά και θα πας. Και θα είσαι και ευτυχισμένος τα πρώτα 2 χρόνια, γιατί θα ξες ότι έτσι κι αλλιώς δε δικαιούσαι μετάθεση. Εγώ σου δίνω κι άλλα 2 χρόνια δώρο, πριν αρχίσεις τα "Τι θα γίνει; Πόσα χρόνια θα κάτσω εδώ; Πότε θα πάω σπίτι μου; Τόσα χρόνια στη γύρα είμαι"
Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγαλαμε!