0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πληροφορίες λένε ότι σήμερα θα ανακοινώσει αριθμό διορισμών και μάλλον πάμε για 5250. Μέσα στη βδομάδα θα ανακοινωθεί η κατανομή.
Οι 5,250 διορισμοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ το χει πει 1000 φορες μας εχει πρηξει!!! Εγω διάβασατ στην ομαδα αναπληρωτων γενικης κ τεχνικης ένα πόστ ροζ με καρδούλες που ανεβηκε πριν 2 ωρες κ λεει "μην εκπλαγουμε αν σημερα η νικη μας ανακοινωσει τον διορισμο 10,500 ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ" δεν το λες κ πληροφορια απο την καρδια του υπουργείου, αλλά ΠΩΣ τα λενε αυτά αν όντως δεν ξέρουν κάτι με τον πονο μας παιζουν κ οι συνάδελφοι Μας εχει ΠΡΗΞΕΙ ΟΛΟΥΣ Κ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ Κ ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΤΣΑΚ κ τους αναπληρωτες για να ξερουν λιγο τι τους γινεται για του χρονου.
Μπορείς να μας πεις από που προέρχονται αυτές οι πληροφορίες;
Εδω δε βγαινουν οι πινακες 1γε που ειναι ηδη έτοιμοι. Δλδ το φετινό ειναι απο τα αγραφα!!!! Θα μου πεις και εμεις που γνωριζαμε κατανομή απο Νοέμβρη μας εβγαλαν την πίστη μεχρι να βγουνε οι οριστικοί πινακες μετα. Αφου βγουνε μετα ειναι πραγματικά θεμα 5 ημερών να τελειωσει ο διορισμός.
Η κατανομη δεν θα βγει ουτε αυτη την εβδομαδα μην ελπίζει κανενας... Τωρα για τους διορισμους νομίζω οτι υπαρχουν στο προσχεδιο του προυπολογισμου ειναι σημαντικο βημα και κακα τα ψεμματα ειναι η μονη λογικη εξηγηση στο γιατι αργουν τις κατανομες.Επίσης δεν περιμενω να πουν τιποτα σχετικο με αυτο σημερα, γιατι το αν θα διορισει 10500 καθηγητες δεν νομιζω να ενδιαφέρει και κανενα ασε που η πλειοψηφια του κοσμου θα πει κοιτα ρε που θα πληρωνουμε να καθονται το καλοκαιρι ακομα 10500 κηφηνες
Η τελευταία σου πρόταση πόσο σωστή. Ηθελα να ηξερα στην Κύπρο πχ που οι μισθοί των εκπαιδευτικών ειναι απο τους πιο υψηλούς, τους λενε τεμπεληδες οπως εδω εμας; Θεωρω πως οχι. Αυτος ο κοινωνικός αυτοματισμός μονο εδω!