0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτο το ειχε ανακοινωσει και η ΠΕΑΔ χθες το μεσημέρι... Πιστευω μεχρι την Παρασκευη 16 Ιουλίου θα εχουν βγει ολα.. Αν και βαση χρονου θα έπρεπε να εχουν βγει μεχρι αυτη την Παρασκευη...
Αν το υπουργείο όντως ενδιαφέρεται να τους τελειώσει τους διορισμούς πριν τον Σεπτέμβρη, η όλη διαδικασία μπορεί να τελειώσει το πολύ μέσα σε 2 βδομάδες. 1 βδομάδα διορία για αιτήσεις. Τα αποτελέσματα βγαίνουν από το σύστημα σε 1 ώρα το πολύ. Υπογράφει αμέσως η Κεραμέως, το στέλνει στο Εθνικό Τυπογραφείο με την ένδειξη κατεπείγον και σε 1-2 μέρες έχει δημοσιευθεί. Ακόμα δηλαδή και 25 Ιουλίου που λέει ο λόγος να ξεκινήσουν οι αιτήσεις, πάλι προλαβαίνουν. Αρκεί να μην κυνηγάμε τη Νίκη να υπογράψει.
To θέμα είναι να τελειώσουν πριν τις 19/8 για να μην μεταπηδήσουν αυτοί της ειδικής.
Να τελειώσουν οι αιτήσεις μέχρι τότε χρειάζεται μόνο. Το φεκ ας βγει και Δεκέμβριο που λέει ο λόγος (προφανώς και το ΦΕΚ θα πρέπει να έχει βγει μέχρι τις 30/9, αλλιώς 1 χρονιά πάει "χαμένη")
Πολυ τραγική.Εγω θα ήθελα οταν βγουν οι διορισμοί να κάνουν μια έρευνα και να δώσουν το μέσο όρο ηλικίας των «νέο»διοριστων ειδικά στη δευτεροβάθμια...
Δηλαδή όσοι κάναμε διδακτορικά δωρεάν και με υποτροφίες, πρέπει να αισθανόμαστε πλέμπα..Μεγάλη φάμπρικα και τα διάφορα "παν/μια" της Κύπρου!
Συνήθως πέφτω μέσα.. Οψόμεθα...
Αν έχω καταλάβει σωστά, τα επικαιροποιημένα οργανικά κενά που έχουμε είναι αυτά που δόθηκαν για τις μετατάξεις. ( εξαιρώ τα τελευταία 721 που νομίζω δόθηκαν αργότερα).Το ερώτημα μου είναι το εξής. Αυτές οι μετατάξης σε ποιους απευθύνονται; Για παράδειγμα τα 357 οργανικά κενά χημικών ποιος θα έρθει να τα καλύψει με μετάταξη; Ένας χημικός που εργάζεται στο γενικό χημείο του κράτους ας πούμε;