0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν τολμήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο, προσφυγούλα, δικαιωσούλα, αναδρομικούλια. Αλλά δεν πρόκειται, γιατί αν μπορούσαν να το κάνουν αυτό, θα μιλούσαν και για απολύσεις για όποιον δεν εμβολιαστεί. Ή υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι δεν το κάνουν από ευαισθησία; Προφανώς τους έχουν πει ότι δε δικαιολογείται κάτι τέτοιο. Αφού λοιπόν δε δικαιολογείται η απόλυση, δε δικαιολογείται κι η μη πρόσληψη.
Πολύ σίγουρους σας βλέπω για τα δικαστήρια κ τα αναδρομικούλια. Συγκεκριμένς επαγγελματικές ομάδες βάζει όχι γενικό πληθυσμό. Δεν θα βάλει τον υπ που είναι στο γραφείο κ βαράει σφραγίδες . Αλλά-οκ θα δείξει, νομικός δεν είμαι .Εδώ στέλναμε μνμ για να βγάλουμε το σκύλο βόλτα κ τα δικαστήρια τώρα θα βάλουν πάνω από τη ζωή του καρκινοπαθους , του παιδιού ή της γιαγια στο ίδρυμα το δικαίωμα το εργαζόμενου που δεν θέλει να κάνει εμβόλιο -μπορεί, θα δείξει. Αλλά τα νοσοκομεία κ τα σχολεία δεν είναι καφετέρια ούτε μαγαζί με ρούχα. Δεν έρχεται ο άλλος απο επιλογή. Σε κάθε περίπτωση, με τους εκπαιδευτικούς γιατί να τα βάλει από τώρα Από Αύγουστο μεριά . Επίσης υποτίθεται ότι το 70% έχει εμβολιαστεί οπότε ένα 30% της μένει για να τσακωθεί -όχι η πλειοψηφία. Ποιός ακριβώς θα υπερασπιστεί αυτό το 30%?? Οι αναπληρωτές που έχουν εμβολιαστεί θα κάνουν πάρτι-κενά απο το πουθενά κ απο μόνιμους κ απο αναπληρωτές που θα τους βγάζουν σε αναστολή από αυτό το 30%.Κ αντε με Γιατρούς-νοσηλευτές έχει ζόρι γιατί θα τους βγάζει σε αναστολή κ δεν θα βρίσκει. Σε εμάς τι να φοβηθεί? Πως δεν θα βρει φιλολογο? Σε κάθε περίπτωση πάνω-κάτω θα κάνει ότι κάνει κ η υπολοιπη ΕΕ που και αυτοί δυσκολεύονται κ ο σεπτεμβρης είναι μακριά, κουβέντα καφενείου γίνεται.
Καμία χώρα δεν έχει υποχρεώσει εκπαιδευτικούς. Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για απόλυση ή μη διορισμό. Ας διορίσει κι ας τους παύσει. Δε νομίζω να μπορεί να αρνηθεί τον διορισμό.
Να είσαι καλά, σ ευχαριστώ πολυ! Νήπιο είναι για την ακρίβεια, 2,5 χρονών. Η 9 μηνη άδεια ισχυει? Ουτε που το ειχα σκεφτεί..
Lvc το είδα ναι, ευχαριστώ.. Κάτι διάβασα για μείωση ωραρίου κατά μια ώρα, αν το παιδι είναι ως 4 ετών, αλλά δεν προλαβα να το ψάξω καλά. Δεν μου προξενησε κι εντυπωση η καταπατηση του δικαιώματος ανατροφής, η κυβέρνηση δεν φημίζεται για την κοινωνική της ευαισθησία. Ας ελπίσουμε να δικαιωθούν, οχι μονο για πρακτικη διευκόλυνση μας, αλλά και για το συμβολισμό του πραγματος.
Τα συνέδρια γονιμότητας του μάραναν...
Επειδή μου δημιουργήθηκαν ερωτήματα που δεν είχα πριν λίγες μέρες, τα μόρια των σχολείων που είχε υπηρετήσει κάποιος τα προηγούμενα χρόνια ως αναπληρωτής, παίζουν ρόλο στις μεταθέσεις/τοποθετήσεις των νεοδιόριστων; υπάρχουν στο σακούλι του μετά τον διορισμό;Ή όταν διοριστείς αρχίζεις από την αρχή, με μηδέν μεταθετικά μόρια;Ευχαριστώ!