0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλε γιατι τόσα νεύρα; Δε νομιζω οτι ειπαμε να μην μιλάει κάποιος και προφανώς ο καθένας κοιτάζει να κανει το καλύτερο για τον ίδιο ( και την οικογένεια του, αν εχει).Προσωπικη εκτίμηση ειναι οτι επειδή οι νησιωτικές περιοχές ειναι πιο δύσκολες στην κάλυψη, νομιζω θα κοιτάξει να καλύψει πρώτα αυτές και βεβαια ανάλογα την ειδικότητα και πόσες θέσεις εχει προς διάθεση.Αν δούμε λίγο τις νέες οργανικές παντως που ανέβασε ο Πατρέας η Αττική Π.χ. δεν εχει δώσει πολλές οργανικές.Εγω διαφωνώ με το οτι απλως όσοι ακολουθούν δεν εχουν κουραστεί πηγαίνοντας σε ραχουλες.Αν πάρει Π.χ. 1300 κατι φιλολόγους αυτο σημαίνει οτι ο 1400 δεν εχει παει ποτε στις εσχατιες ας πουμε;
Υπάρχουν και αυτοί που διορίζονται αλλά όχι από τους πρώτους. Αν τα κενά δοθούν όλα και καλυφθουν αναρχα, τότε ο μόνιμος που θα βρεθεί στην άλλη άκρη δύσκολα θα μπορέσει να βρει περιοχή μετάθεσης μετά από δύο χρόνια. Απλά γίνεται ανακάτεμα το οποίο δύσκολα ξεμπερδευεται μετα. Και το λέω αυτό ενώ θα μείνω αναπληρώτρια και βρίσκομαι σε επαρχία σε νομό με πολλά κενά που αν τα καλύψουν μόνιμοι θα έχω πρόβλημα.
Αν πάρει Π.χ. 1300 κατι φιλολόγους αυτο σημαίνει οτι ο 1400 δεν εχει παει ποτε στις εσχατιες ας πουμε;
Ποια νεύρα και πικρία ούτε καν πλησιάζω στους διοριστέους ούτε καν το σκέφτηκα στην παρούσα φάση για διορισμό αλλά ούτε εγώ σηκώνω υφάκι κι απαξίωση ούτε προσπαθώ να επιβάλλω την άποψή μου απλώς την παραθέτω,δεν κατάλαβα δεν έχω το δικαίωμα;[/quoteΌταν η γνώμη σου είναι χαρακτηρισμό προς εμένα η την άποψη μου ναι δεν νομίζω να σου έχω δώσει εγώ το δικαίωμα..εσύ δεν είπες άποψη χαρακτηρίσες..κι έχει διαφορά το ένα με το άλλο...υφακι λοιπόν είχες εσύ κι απαξίωση.....κι όπως ισχυρίζεται ότι έχεις δικαίωμα εσύ να λες την άποψη σου το ίδιο έχουν κι οι υπόλοιποι ..
Δεν είπα αυτό. Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ. Αν δοθούν όλα τα κενά και καλυφθουν αναρχα...Πιο πάνω αναφέρθηκε η ισοκατανομη. Για παράδειγμα αν καλύπτει το 50% των οργανικών κενών μιας ειδικότητας ας δώσει πάνω κάτω το 50% των κενών κάθε περιοχής.Αλλά όντως το πιο σύντομο ανέκδοτο σε σχέση με την εκπαίδευση φέτος είναι η ισοκατανομη.
Προσωπικά οπως είπα περιμένω τα «χειροτερα».Οπως εχω ξαναπεί σε ειδικότητες που εχει δώσει λιγότερους διορισμούς σε σχέση με τα οργανικά νομιζω θα προτιμήσουν κάλυψη νησιων ,κατι που βλέπαμε και στις πρώτες φάσεις ως αναπληρωτές.Επισης εαν θυμάστε όλοι εμείς οι μαθουσάλες εχουμε ζησει τους νεοδιόριστους ( δεν θυμαμαι καν πότε) που είχαν τοποθετηθεί τότε σε μεγάλο ποσοστό σε νησια (ειδικά σε καποιες ειδικότητες).
Επίσης δεν με αφορά πόσα κενά θα σας δοθούν, να σας τα δώσουν όλα μα όλα όμως, η απάντηση που δόθηκε στον συνάδελφο Serraios,ηταν προσβλητική και όσον αφορά σε αυτήν απάντησα!
Δηλαδη τι προτεινεις ;;αυτος που ετρεχε τοσα χρονια για να ειναι στα καλα μερη οι τοτε μονιμοι , να εξακολουθουν να πηγαινουν στην ακρη του κοσμου ωστε να βολευτουν τωρα οι εναπομειναντες αναπληρωτες;;εμεις τοσα χρονια δεν ακουγαμε "προηγουνται σε ολα οι μονιμοι" τωρα να ακουμε "μονιμοποιηθηκατε τι αλλο θελετε κριμα οι απο πισω;;;"για ποια απαξιωση μιλας ;;δεν θεωρεις σωστο δηλαδη να ανοιξουν παντου περιοχες κι οχι μονο κρητη κυκλαδες δωδεκανησα;;απαξιωση δεν ειναι και το μονιμοποιηθηκες μη μιλας;;;ναι οπως τρεξαμε εμεις να τρεξουν κι οι αλλοι...γιατι τι ειναι οι αλλοι;;ολοι θα κουραστουν οπως κουραστηκαν και οι προηγουμενοι τους..δεν καταλαβα με την ιδια λογικη ας κατσει ο αλλος ανεργος..εγω που ειχα αναγκη πηγα ..δεν μου αρεσε αλλα εκατσα στα νησακια για να εχω την προυπηρεσια τωρα να μονιμοποιηθω..για ποιον ηταν ευκολο;;τι ειναι οι επομενοι;;;ιδιαιατερη καστα;;μηπως να μην αποδεχτω διορισμο για να ερθει ο απο κατω μου στον πινακα;