0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ισχύει αυτό που λες. Οι απόφοιτοι τμημάτων γεωγραφίας εντάσσονται μαζί με τους γεωλόγους στον κλάδο ΠΕ04.05 με μοναδικό αντικείμενο Α' ανάθεσης το έρμο Γεωλογία-Γεωγραφια.Επίσης οι γυμναστές ποτέ δεν είχαν ανάθεση Γεωλογία-Γεωγραφια. Μάλλον τους μπερδεύεις με τους πρώην ΠΕ15.
Είχαν ανάθεση τη γεωγραφία κάποτε. Για ψάξε το. Επίσης, οι απόφοιτοι του τμήματος γεωγραφίας δεν είναι πολλά χρόνια που το κατάφεραν. Υπάρχουν μόνο αναπληρωτές, όχι μόνιμοι.
τα τελευταία χρόνια δε θυμάμαι κάτι τέτοιο για τους γυμναστές κι ασχολούμαι αρκετά με το θέμα. Εδώ είμαι να με διαψεύσεις. Οι απόφοιτοι γεωγραφίας εντάχθηκαν στον κλάδο ΠΕ04.05 σκανδαλωδώς, επί Υφυπουργού Λυκουρέντζου στον τελευταίο ΑΣΕΠ το 2008.
Δεν ξέρω τι εννοείς με τα τελευταία χρόνια, πάντως πριν κάποια χρόνια οι γυμναστές έκαναν γεωγραφία. Είναι σίγουρο. Γιατί λες ότι σκανδαλωδώς εντάχθηκαν; Αφού το μάθημα δεν είναι Γεωγραφία-γεωλογία;
Δεν αμφιβάλλω για τη σιγουριά σου, την επιβεβαίωση περιμένω. Σκανδαλωδώς διότι το τμήμα γεωγραφίας δεν ανήκει στη σχολή θετικών επιστημών. Μπορεί να έχουν επάρκεια για το μάθημα Γεωλογία-Γεωγραφία αλλά στο πρόγραμμα σπουδών τους δεν έχουν μαθήματα των υπολοίπων φυσικών επιστημών κι όμως τα έχουν
Δεν μπορώ να ανατρέξω σε β΄αναθέσεις του παρελθόντος, πάντως έχω φτάσει σε γυμνάσια να κάνουν γυμναστές το μάθημα.
Η Οικιακή Οικονομία το 2018 - 19 είχε δοθεί ως Γ Ανάθεση στους ΠΕ11..
Κι εγώ έχω φτάσει σε γυμνάσιο όπου το μάθημα το έκανε θεολόγος, αυτό γινόταν άτυπα για να μην κάνουν τα παιδιά κενό. Δε σημαίνει ότι οι θεολόγοι το είχαν ανάθεση, ούτε και οι γυμναστές φαντάζομαι.
Για τη Γεωλογία-Γεωγραφία μιλάει η ΛΚ!