0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δημόσια προϋπηρεσία δεν είναι και εργασία με σύμβαση σε δήμους; Μισθολογικά θα μετράει και αυτή.
Καλησπέρα. Μπορεί να ρωτάω και βλακεία....Ανήκω σε δύο κλάδους εκ των οποίων ο ένας ΠΕ 03 και ο άλλος ΤΕ 16. Η συνολική μου προϋπηρεσία έχει αποκτηθεί στον ΠΕ 03 κλάδο. Σε περίπτωση διορισμού μου ως ΤΕ 16 θα μου αναγνωριστεί η προϋπηρεσία μου ή θα είναι σα να ξεκινάω από την αρχή? Ευχαριστώ.
σωστά!!! Δεν το γνώριζα, δεν μου το είχε πει ποτέ κανένας. Σε ευχαριστώ.
Lasid, γνωρίζεις αν ισχύει και στην περίπτωση των αναπληρωτών αυτό;Δηλαδή, αν έχω κάποια δημόσια προϋπηρεσία σε μια ειδικότητα και προσληφθώ ως αναπληρωτής με τη δεύτερη ειδικότητα, τότε η προϋπηρεσία αυτή μπορεί να μετρήσει για να ανέβω ΜΚ ως αναπληρωτής;
Θα μετρήσει η προϋπηρεσία που έχεις σε φορείς του δημοσίου (είτε αυτή αποκτήθηκε στην εκπαίδευση σε άλλο κλάδο, είτε αυτή αποκτήθηκε σε άλλους φορείς) εφόσον παρασχέθηκε με σχέση εξαρτημένης εργασίας (αναφέρομαι στην προϋπηρεσία εκτός εκπαίδευσης διότι στην εκπαίδευση έχουμε σχέση εξαρτημένης εργασίας).
Συνάδελφοι γεια σας,Είναι πολλοί από εμάς που ΑΚΟΜΗ αν και προσληφθήκαμε στην α' φάση 2021 δεν έχουμε λάβει τα ΜΚ του μεταπτυχιακού; Ποιες διευθύνσεις είναι οι πιο αργοπορημένες στην απόδοση; Πώς μπορούμε να πιέσουμε; Είμαστε σχεδόν 6 μήνες μετά και ακόμη τίποτα... απλά απαράδεκτο