0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας,Είμαι έγκυος κι έχω μια ερώτηση σχετικά με την ανάληψη υπηρεσίας. Πάνε πολλά χρόνια από τότε που είχα αναλάβει τελευταία φορά ως ωρομίσθια και δεν θυμάμαι. Μπορεί κάποιος να μ'ενημερώσει για τη διαδικασία; Πώς γίνεται ή ενημέρωση (πχ τηλεφωνικώς ή γραπτώς μέσω email); Η ανάληψη πρέπει να γίνει αυτοπροσώπως; Το μόνο σχετικό που διαβάζω στην πρόσκληση είναι ότι"ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ (27 έως 30): 27. Εκπαιδευτικοί ή μέλη ΕΕΠ-Ε
Καλημέρα ,:-)σ βγάζει το μνμ διότι ανήκεις στους διορισμένους.
Γνωρίζουμε τι γίνεται με τον πίνακα αποκλειομένων; Με όσους παραιτήθηκαν από τις ειδικές προσκλήσεις (26/11/2019, 13/1/2020 και 14/2/2020) την περσινή χρονιά; Δηλαδή όσοι είχαν πρόσληψη με ΑΔΑ: 786Α46ΜΤΛΗ-0ΘΑ, ΑΔΑ: ΩΧ3Ε46ΜΤΛΗ-
Και σε μένα το ίδιο μήνυμα βγάζει.Όταν αναφέρεσαι σε διορισμένους , σε ποιά προκήρυξη αναφέρεσαι; Γιατί δεν έχω υποβάλει αίτηση σε καμία.Μήπως δεν μπορώ να κάνω φέτος αίτηση γιατί αρνήθηκα θέση αναπληρωτή πέρυσι;
Δεν είμαι πολύ σχετικός με το αντικείμενο (εννοώ την διαδικασία κτλ) καθώς είμαι νοσηλευτής και πρώτη φορά πέρυσι υπέβαλα αίτηση για δήλωση περιοχών (όπως αυτή που βγήκε τώρα) αλλά τελικά αρνήθηκα να πάω. Δεν έχω υποβάλει αίτηση σε καμία άλλη προκύρηξη.Επειδή όπως είπα δεν είμαι πολύ σχετικός .... μήπως είχε βγει τους προηγούμενες μήνες προκήρυξη για να μπούμε στους πίνακες ;
Όχι.Μισό λεπτό ... μήπως μπερδεύτηκα.Η δήλωση αυτή των περιοχών είναι μόνο για ειδική αγωγή;
Καλημέρα σας και καλή επιτυχία σε όλους! Να ρωτήσω σχετικά με τις δηλώσεις η διαδικασία στον ΟΠΣΥΔ είναι η εξής: Αιτήσεις - αναπληρωτή ή ωρομίσθιου και για τα δύο δεν μπορούμε να δηλώσουμε; Τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στους αναπληρωτές και στους ωρομίσθιους;