0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και να μην δημιουργηθούν οργανικές σε σχολεία πριν τις μεταθέσεις πάλι μπορεί να πάρει κόσμο ο οποίος έχει οργανική (απλώς όχι σε σχολείο) και θα είναι στη διάθεση της διεύθυνσης
Επειδή κουράστηκα το ξαναλέω τελευταία φορά. Δεν παίζει ρόλο αν δεν τη δηλώσει κανένας. Αν δεν βγει η Α Θεσ ως κενό για τις μεταθέσεις δεν θα βγεί ούτε για τους διορισμούς έστω και αν δεν την δηλώσει κανείς. Επίσης το παλιά που λες ήταν πριν από δεκαετία που έγινε μεγάλη κακοδιαχείρηση στη διαχείρηση προσωπικού. Αυτά είναι γνωστά στο τμήμα διορισμών.
όταν λες να πάρει κόσμο εννοείς να γίνουν μεταθέσεις ? Μπορεί να διορίσει πχ στην Καβάλα παρά το γεγονός ότι δεν δίνει θέσεις για μετάθεση;;;
Συμφωνώ. Η Α θέσ ήταν ένα τυχαίο παράδειγμα. Όσον αφορά στη δευτεροβάθμια επειδή είναι πολλοί όπου και να δώσει κενά λογικά αυτά θα καλυφθούν. Στην Α/θμια υπάρχουν τόσα κενά που δεν μπορούν να καλυφθούν από τους μόνιμους της Α/θμιας. Αν βγάλει λοιπόν και δώσει πχ 10 κενά στην Α/θμια Χαλκιδικής και καλυφθούν τα 5 μπορεί στην Χαλκιδική να διορίσει 100 άτομα αν θελει. Για να το ληξουμε εδώ. Δεν έχω κάτι μαζί σου. Το θέμα είναι πως οι πραγματικές ανάγκες της Α/θμιας είναι τεράστιες. Αν χρειάζεται ενας ΠΕ86 κάθε 12θεσιο, κλάσμα αυτών να πάρει θα χρειαστούν πολλές εκατοντάδες. Τον λογιστικό τρόπο και το πώς θα το κάνουν δεν ξέρω. Μπορούν όμως να το κάνουν και νομιμότατα.
Καμία σχέση .πε022019683 πλεονάσματα , Δόθηκαν για μεταθέσεις 250 κενά (250 οργανικά κενά)παραιτήσεις /συνταξιοδ. 2442020510 πλεονάσματα , Δόθηκαν για μεταθέσεις 158 κενά (158 οργανικά κενά)μετά τις μεταθέσεις 128 οργανικά κενά παραιτήσεις /συνταξιοδ. 5282021Το κενά που θα δοθούν είναι 128 + τα ενεργά από τα 528 για τους τους διορισμούς. Θα είναι τουλάχιστον 400 -450. Άρα, νόμιμα αν δεν αλλάξει το καθεστώς, θα γίνουν μπορεί και 450 διορισμοί με βάση τις οργανικές για το 2021. Με την ίδια λογική, για το 2022, θα μπορούν να κάνουν και άλλους 1100-1200 αν θέλουν. Ομως νομίζω ότι θα γίνουν το πολύ 1000 και για τις 2 χρονιές/
Σημαντικό αυτό που λες. Άρα μπορεί να δημιουργήσει οργανικές στα δημοτικά τις οποίες δε μπορούν να τις διεκδικήσουν οι μόνιμοι της δευτεροβάθμιας αλλά μόνο οι μόνιμοι της πρωτοβάθμιας με μετάθεση. Σχεδόν όλοι όμως οι μόνιμοι στην πρωτοβάθμια είναι στα μέρη συμφερόντων τους άρα δε θα πολύ ασχοληθούν. Οπότε θα μπορούσαν να γίνουν διορισμοί στην πρωτοβάθμια ακόμα και σε κέντρα πόλεων
Δεν ξέρω για τα κενά των πόλεων. Ο μόνιμος πάντως δεν μπορεί με μετάθεση να πάει στην Α/θμια. Μόνο με μετάταξη. Δεν ξέρω τη σειρά μεταξύ μεταταξεων και μεταθέσεων. Είμαι όμως σίγουρος πως οι μεταθέσεις Α/θμιας και
Κατανοητό και λογικό που ακούγεται. Αναμένουμε λοιπόν τις τελικές αποφάσεις του υπουργείου.
Για να βοηθήσω στην κουβέντα σας. πρώτα γίνονται οι μεταθέσεις και μετά γίνονται οι μετατάξεις στα κενά που απομένουν.
Ευχαριστούμε. Οι μετατάξεις όμως δεν ικανοποιούνται απαραίτητα. Αν θέλει το υπουργείο σε μετατάσσει. Μπορεί να μη γίνουν και καθόλου μετατάξεις. Είναι έτσι ;