0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας έχω πει ότι είμαι μάγισσα ....η μάγισσα Κίρκη .
Εγώ τα τελευταία χρόνια θυμάμαι ότι στις πρώτες φάσεις το σύστημα τρέχει παράλληλα για α/θμια και β/θμια κοινών ειδικοτήτων.Αυτό άλλωστε είναι και το σωστό.Στην περίπτωση που αναφέρεις απλά δεν είχαν δώσει το κενό της β/θμιας εγκαίρως ή απλά δεν δόθηκε πίστωση για αυτό το κενό.Λάθος βέβαια αλλά συχνό φαινόμενο στη β/θμια κυρίως λόγω και του μικρού ποσοστού κάλυψης σε αρχικές φάσεις.
Συνάδελφε κάνεις λαθος.Η α φάση περιλαμβάνει καθε χρόνο μόνο την α θμια (με εξαίρεση το 2011 και το 2016) στις κοινές ειδικότητες.Η βθμια περιλαμβάνεται στη.β φάση(πέρυσι για την ακρίβεια στη γ ) ενα με εναμιση μήνα μετά την αθμια.Συνεπώς, το σύστημα δεν τρεχει ταυτόχρονα για τις δυο βαθμιδες αλλα με διαφορά αρκετών εβδομάδων
ΠΑΣΑΔ 17/08/2020 : Αίτημα για παράταση μέχρι την Παρασκευή 21/08 των δηλώσεων προτίμησηςΕνημερώσαμε συνεργάτες της Υφυπουργού και της Γ. Γ. πως η παράταση της περιόδου δηλώσεων προτίμησης είναι μονόδρομος ύστερα απ όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες.Ζητήσαμε το θέμα να μπει σε συζήτηση για απόφαση αύριο πρωί πρωί και από μέρους τους ζητήθηκε η αποστολή εγγράφου αιτήματος.ΠΑΣΑΔ
Ελεος ρε συναδελφοι . Μια αιτηση το περισσοτερο με ολες τις περιοχες να παρει 15 λεπτα.
Ακριβώς, και η αβάθμια παίρνει μόνο αμω σε κάποιες ειδικότητες και μετά από εβδομάδες τρέχει η δευτεροβάθμια πλήρους. Αδικία κατά τη γνώμη μου
Θα τρελαθώ Τόσα χρόνια παραπονιόμαστε ότι μας καλούν αργά και φέτος που πήγε να γίνει το θαύμα... ζητήσαμε παράταση ???Σηκώνω τα χέρια!