0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα προλάβουν? Μέχρι την Παρασκευή πρέπει να στειλουμε τη δήλωση για εγγραφή στην Εργανη... Και στη δήλωση υπάρχει πεδίο "σχολείο τοποθέτησης".
Οι αναπληρωτές πλήρους ωραρίου πόσες ώρες εβδομαδιαίως πρέπει να συμπληρώνουν; Υπάρχει πιθανότητα να χρειαστεί να πηγαίνουν και σε άλλη μονάδα για να καλύψουν τις ώρες;
Πιστεύεις θα τα βγάλουν όλα μαζί ή θα προηγηθούν οι αποσπασμενοι; Λίγο περίεργο δεν είναι έτσι όπως τα έκαναν;
Έχει βγει στην δημόσια ομάδα ''αλληλοβοήθεια για τις αιτήσεις Γενικής'' στο fb. Δεν την ανεβάζω εδώ γιατί δεν την έφτιαξα εγώ. Μπορείτε όμως να επισκεφτείτε την ομάδα ή και να γίνετε μέλη και να δείτε. Πάντως εμένα με βοήθησε πολύ αυτή η ομάδα και όταν έκανα την αίτηση και μετέπειτα
Μπορειτε να δωσετε περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με αυτο;Μεχρι Παρασκευη δε δηλωνουμε σχολεια μονο;
Η ΔΔΕ που κληθηκα έστειλε σε όλους τους αναπληρωτές mail με το οποίο ζητάει να συμπληρώσουμε μια επισυναπτόμενη φορμα που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για την εγγραφή μας στην Εργανη. Στη φόρμα υπάρχει και ένα πεδίο "σχολείο τοποθέτησης". Τα κενά δεν έχουν ανακοινωθεί και τη φόρμα πρέπει να την αποστέλλουμε έως και την Παρασκευή. Θεώρησα πως το ίδιο έπραξαν όλες η ΔΔΕ, γι αυτό δεν επεξήγησα αρχικά. Φαίνεται όμως πως η καθεμια ακολουθεί διαφορετική διαδικασία.
Καλημέρα σας, Με καλούν αναπληρώτρια και έχω κάποιες απορίες:1) Αν δε δεχτώ αποκλείομαι από τον πίνακα για 2 χρόνια?2) Ο πίνακας του χρόνου θα αλλάξει ή είναι αμετάβλητος για κάποια χρόνια? Aν δε δεχτώ δλδ του χρόνου θα βρεθώ χαμηλά?Ευχαριστώ