0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ίσως και από αναπληρωτές είναι άδικο. Τι θα πει ποινή και το επόμενο έτος. Εύκολα μπορεί να καταπέσει σε ένα δικαστήριο. Κάποιου του έτυχε κάτι μια χρόνια. Γιατί να μην μπορεί να δουλέψει την επόμενη; Πόκα παίζουμε;
Είναι κλέψιμο...και τιμωρητικό που κάποιος μπορεί να έχει σοβαρούς λόγους..Δεν μπορείς να κανείς ρύθμιση για το παράβολο που στην τελική είναι ευθύνη του καθενός να ακολουθήσει τη σωστή διαδικασία και να στερείς στον άλλο που για τους χ ψ λόγους πρέπει να παραιτηθεί να μην δουλέψει του χρόνου. Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του...
γνωστός που έχει δουλειά στον ιδιωτικό τομέα και καλά κάνει ο άνθρωπος και την έχειέκανε χαρτιά για αναπληρωτής απλά για να δει σε ποια περιοχή θα τον έπαιρναν (προφανώς δεν πήγε)και ποινή που θα φάει δε τον νοιάζει γιατί έχει δουλειάγια διορισμό θα το σκεφτεί κιόλας!πείτε μου εσείς τι κάνουμε με τέτοιες περιπτώσεις που είναι πολλές!!δε μπορούμε να αντιμετωπίζουμε με ελαφρά τη καρδία αυτό το θέμα γιατί πολλοί θα ήθελαν να πάνεόπως επίσης και το παράβολο, η προκήρυξη ήταν ξεκάθαρη και με τις 2 περιπτώσεις αυτές ζημιώνουμε τον κλάδο μας!!θα πρέπει κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε !!
Καλά όλα τα άλλα, που κατά τη γνώμη μου δεν δικαιολογούνται, αλλά η άρνηση είναι εξόχως αντισυναδελφική και αντιπαιδαγωγική κίνηση.Ας εξαιρέσουμε εξαιρετικές περιπτώσεις για τις οποίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον/ην Υπουργό με επιστολή για να την αναιρέσει (δεν ξέρω αν έχει γίνει ποτέ).Διδάσκω σε σχολείο ορεινής περιοχής όπου τα παιδιά έρχονται και με διάφορους τρόπους (ταξί, λεωφορεία, κλπ) από άλλα ορεινά χωριά.Συνάδελφος (ας μη βάλω εισαγωγικά) που διδάσκει μάθημα εξεταζόμενο πανελληνίως αρνήθηκε πρόσληψη γιατί... είχε άλλες δουλειές (έρευνα, κλπ) και δεν προλάβαινε ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Μπορούσε να απενεργοποιήσει την αίτηση αναπληρωτή και δεν το έκανε.Αυτό πιστεύω κάνουν και οι περισσότεροι που αρνούνται. Ξεχνάνε/βαριούνται να απενεργοποιήσουν την αίτηση ή λένε κάτσε να δούμε που θα με πάρουν και αποφασίζω μετά αν θα πάω.Αποτέλεσμα: τελειώνει ο Οκτώβριος και τα παιδιά δεν έχουν καν ξεκινήσει μαθήματα, δεν προσλήφθηκε ο επόμενος στη σειρά συνάδελφος, έγιναν τα 3μηνα ενδιάμεσα, άλλαξε η σειρά, θα μπει κάποιος άλλος συνάδελφος κάποτε και θα χάσουν και προϋπηρεσία και χρήματα οι επόμενοι στη σειρά.Είναι αντισυναδελφικό και αντιπαιδαγωγικό, να μην πω για το ότι άγνοια νόμου δεν νοείται.