0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μετράνε μόνο για αναπληρωτές όχι για διορισμούς
Αφού ο πίνακας είναι ένας
Ο πινακας είναι ένας αλλά είδες να μέτρησαν τα δυσπρόσιτα; Οι διορισμοί θα γίνουν από τους κριτικούς που δε μέτρησαν και έρχονται νέα κριτήρια προσλήψεων εκπαιδευτικών https://www.esos.gr/arthra/71437/kyvernitiko-shedio-gia-tin-paideia-gia-2021-poia-nomoshedia-dromologoyntai?fbclid=IwAR1U4gW9nwuKZ9C4DFoHhvHXu8MLhvC_PQUEnWmtfDJB9ShDF6L7VOTVMNs
θα δουμε τελικα τι θα αλλαξει και τι οχι.Προσωπικη μου αποψη οτι ολο αυτο που θα συζητηθει τωρα απλα θα εχει ανακατεμα των μοριων τυπου το διδακτορικο απο 40 στα 30 το μεταπτυχιακο απο 20 στα 15 το πτυχιο απο 25 στα 30 να μετρανε παραπανω απο 2 γλωσσες παραπανω απο 1 σεμηναριο κλπ... παντα εκφραζω προσωπικη αποψη ετσι, εγω θεωρω οτι θα πατησουν στο ιδιο πλανο με ανακατεμα τραπουλας
Κι εγώ πιστεύω θα μειωθούν διδακτορικό μεταπτυχιακό...παραπάνω γλώσσες και σεμινάρια όχι....θα πέσει κι η προϋπηρεσία θα ανέβουν τα κοινωνικά και θα μπει γραπτος
γραπτο δινω <10% καθως παντα οι εκπαιδευτικοι ειχαν διαφορετικο καθεστως απο ολους τους αλλους οποτε το οτι εγινε στους αλλους δεν πιστευω να γινει και σε εμας +το οτι δεν πιστευω οτι ειναι ικανη αυτη η κυβερνηση να ζητησει γραπτο σε 200.000+ ατομα.στο μεθεπομενο ισως
Ο γραπτός ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών,αν γίνει ποτέ είναι δυσλειτουργικός.Φανταστείτε200.000 υποψήφιοι γενικής συν έλεγχος ολων των προσόντων.80.000 υποψήφιοι ειδικής αγωγής με την ίδια διαδικασία.30.000 ΕΕΠ και Ε