0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο καθένας αποφασίζει ελεύθερα για το συμφέρον του. Είναι κυριαρχικό του δικαίωμα. Αναφορά δε χρειάζεται να δώσει πουθενά. Και εγώ θα μπορούσα να πω πως για μούντζες είναι όσοι κάνουν το εμβόλιο και πως 30% είναι τεράστιο ποσοστό. Δε το λέω όμως. Δικαίωμα τους να το κάνουν και δικαίωμα μου να μην το κάνω. Υπάρχουν ένα σωρό σοβαροί επιστήμονες που είναι κατά του εμβολίου. Υπάρχουν και κάποιοι που πήραν καλά λεφτά για να διαφημίσουν τα εμβόλια. Υπάρχουν και άνθρωποι που είτε πέθαναν λίγο μετά τη λήψη του εμβολίου ή εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες. Ο καθένας κρίνει τι τον συμφέρει. Αλήθεια γιατί οι υγειονομικοί με τόσες πιέσεις που τους ασκούνται δεν έχουν κάνει σε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό το εμβόλιο;
DonCorleone, υπονοείς την 63χρονη στο Ίλιον, έτσι; https://www.newsit.gr/ellada/thanatos-63xronis-sto-ilion-pneymoniko-oidima-i-aitia/3252679/
Ελπίζω το ποσοστό να μην ισχύει γιατί αλλιώς είμαστε για πολλεσ μούντζες.
Είναι απαράδεκτος ο τρόπος σου. Το εμβόλιο είναι ιατρική πράξη. Και συνεπώς κανένας δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποχρεώσει κανέναν να το κάνει αν δεν θέλει. Αναφέρομαι σε βασικά ανθρώπινα δικαιώματα που πάνε να καταπατηθούν. Αλήθεια τι φοβάσαι αν εσύ το κάνεις αφού σύμφωνα με τα όσα υπόσχεται και να νοσήσεις θα νοσήσεις ελαφρά; Γιατί πρέπει σώνει και καλά να υποχρεώσεις και τους άλλους γύρω σου να το κάνουν; Προσωπικά φοβάμαι περισσότερο το εμβόλιο από τον κορωνοϊό. Ένα εμβολιο που οι άμεσες παρενέργειές του αποσιωπούνται, που οι μακροπρόθεσμες παρενέργειές του είναι άγνωστες που δεν αφήνουν ν ακουστεί (από επιστήμονες) η άλλη άποψη. Γιατί; Μην παραπλανηθούμε; Δηλ. είσαι χαζός και δεν μπορείς να κρίνεις το σωστό γι αυτό θα σου το πω εγώ. Έτσι; Αυτό μόνο φασιστικά καθεστώτα το κάνουν. Λυπάμαι πραγματικά για ορισμένους πόσο επιφανειακά και με χωρίς σκέψη και κρίση αντιμετωπίζουν τα πράγματα. Και δυστυχώς διδάσκουν και διαμορφώνουν νέους ανθρώπους...
Όλη η ανθρωπότητα περιμένει το εμβόλιο. είμαστε επιστήμονες. διδάσκουμε στα παιδιά να εμπιστεύονται την επιστήμη κ την πρόοδο κ έχουμε κ μια θέση που μας καθιστά υπεύθυνους για τα άτομα με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή, δεν κάνουμε δουλειά γραφείου. Γονείς είστε; στα παιδιά σας δεν κάνετε εμβόλια; κι αυτά πειραματικά ήταν κάποτε. Η κοινωνία τι θα πει για μας; προφανώς δεν βλάπτει εμένα ειδικά το ποιος δεν θέλει, μάλλον όφελος είναι για όποιον θέλει να εμβολιαστεί, αλλά δεν μου αρέσει σαν εικόνα, να σχολιάζει ο κόσμος ότι οι μισοί καθηγητές δεν θέλουν να εμβολιαστούν....
Πειραματικά ναι ήταν τα εμβόλια όλα κάποτε. Μόνο που τα πειράματα δεν έγιναν σε ανθρώπους. Όσο για την επιστήμη ήθελα να σου θυμίσω οτι δεν ήταν πάντα καλή και προς όφελος του ανθρώπου η επιστήμη και οι επιστήμονες. Για παράδειγμα η ατομική βόμβα. Συνεπώς πρέπει να ενημερωνόμαστε κατά το δυνατόν πιό πολύπλευρα για να μπορούμε να κρίνουμε και ν αποφασίσουμε τι ειναι προς όφελός μας και τι όχι. Η επιστήμη δεν είναι ο Θεός και οι επιστήμονες δυστυχώς δεν είναι οι Άγιοι. Όσο για το τι σχολιάζει ο κόσμος, δεν σχολιάζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Οι ανεγκέφαλοι δεν μας αφορούν.
mΑνεγκέφαλος είναι ο γονιός που τόσους μήνες ακούει ότι φοβόμαστε να πάμε στο σχολείο κ τώρα λέμε ότι φοβόμαστε να εμβολιαστουμε;