0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κούβελας: Δεν έχει νόημα να εμβολιαστούν (τα παιδιά) και δεν θα συμβάλλουν καθόλου στο τείχος ανοσίας, καθώς από δηλώσεις των ίδιων των εταιρειών αυτός που κάνει το εμβόλιο προστατεύει μόνο τον εαυτό του, ενώ τον ιό μπορεί να τον μεταδώσει κανονικά"...Γιατί όλοι λοιπόν μας ζαλίζουν ότι κάνουν το εμβόλιο από κοινωνική ευαισθησία;Γιατί η κυβέρνηση επιμένει ότι χτίζουμε τείχος ανοσιας?
Ρε τενεκέ άνευ περιεχομένου! Οι περισσότεροι εμβολιασμένοι ακόμα κι αν κολλήσουν θα το περάσουν πιο εύκολα και πιο γρήγορα, άρα θα υπάρχει λιγότερο χρονικό παράθυρο πιθανής μετάδοσης, άρα μείωση μετάδοσης συνολικά, άρα ανοσία αγέλης τελικά.Αμφιβάλλω αν θα καταλάβουν οι τενεκέδες αυτά που έγραψα, αλλά φτάνουν πια οι ψευδοεπιστημονικές μπαρούφες που αναμεταδίδετε.
Μυωπία δεν είναι ίδια η κατάσταση ανοσολογικα στον εμβολιασμενο κ στον μη εμβολιασμενο ασυμπτωματικο. Ο οργανισμός του πρωτου, έχει έτοιμο οπλοστάσιο κυτταρικά κ μοριακά για να αντιμετωπίσει ΤΑΧΥΤΑΤΑ τον εισβολέα ιό. Ο δευτερος κάνει σίγουρα πολυ μεγαλύτερης διάρκειας ανοσοαποκριση, όποτε κ μεταδίδει για πολυ περισσοτερο καιρό. Δεν έχει καμία ανοσιακη μνήμη, εν αντιθέσει με εμβολιασμενο.
Συλλογική ανοσία οι μεν, συλλογική ανοησια οι δε...
Δεν έχω βρει όμως ούτε μία οδηγία ή νύξη ότι είναι αποδεκτό και ασφαλές να κυκλοφορούν εμβολιασμένοι χωρίς μάσκα ανάμεσα σε ανεμβολίαστους. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Αν έχεις κάποιο link που να προσθέτει άλλες πληροφορίες, στείλτο σε παρακαλώ γιατί δεν θυμάμαι αυτό που αναφέρεις παραπάνω.Θέλω να το τονίσω γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου με άτομα που κατήργησαν κάθε μέτρο με το πρόσχημα του εμβολιασμού τους, προσωπικά πιστεύω ότι θέτουν σε κίνδυνο και τον εαυτό τους αλλά και τους ανεμβολίαστους με τους οποίους έρχονται σε επαφή.
https://abcnews.go.com/Politics/pressure-builds-cdc-update-indoor-mask-requirements-vaccinated/story?id=77601842 Μυωπία για δες λίγο αυτό, πουειναι ενδεικτικό της αποτίμησης των παροντων δεδομένων σχετικά με μετάδοση από εμβολιασμενους. Πιέζουν αρκετοί από επιστημονική κοινότητα το CDC για επίσημη αναθεώρηση σχετικών οδηγιών. Θα ψάξω να βρω κανένα νέο αρθρο με στοιχεία κ θα έπανελθω. Έχεις δίκιο παντως για συμπεριφορά πολλων εμβολιασμενων, βλέπω κ εγώ ότι κάποιοι που ειναι κ μερικώς εμβολιασμενοι, κάνουν ριψοκινδυνα πραγματα.
Από την προσεχή Παρασκευή μπαίνει σε ισχύ η ελληνική εκδοχή του πράσινου πιστοποιητικού όσον αφορά στις μετακινήσει προς τα νησιά. Ο πολίτης που επιθυμεί να ταξιδέψει θα πρέπει να έχει είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 μέρες μετά την 2η δόση) είτε τεστ pcr 72 ωρών είτε rapid test ή self-test 24 ωρών είτε αποδεικτικό νόσησης.
OK τίποτα διαφορετικό από αυτά που ήδη έχω δει κι εγώ. Η έκφραση "πίεση" στο CDC για αναθεώρηση οδηγιών δεν λέει και πολλά για την τρέχουσα χρονική περίοδο. Ας περιμένουμε για κάτι σίγουρο προτού μιλήσουμε με σιγουριά επηρεάζοντας πιθανώς και αρνητικά αυτούς που διαβάζουν αυτά που γράφουμε.Κατά τα άλλα μόλις διάβασα την ανακοίνωση της άρσης των μέτρων. Θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχή στο εξής:Μετά από αυτές τις ανοησίες, δεν είναι απορίας άξιο το γιατί τόσοι συνάνθρωποί μας έχουν χάσει κάθε εμπιστοσύνη στην επιστήμη και στους εκπρόσωπούς της. Προσωπικά ντρέπομαι για λογαριασμό τους.
https://www-krqe-com.cdn.ampproject.org/v/s/www.krqe.com/health/cdc-evidence-suggests-fully-vaccinated-people-do-not-transmit-covid-19/amp/?amp_js_v=a6&_gsa=1&usqp=mq331AQHKAFQArABIA%3D%3D#aoh=16208350166912&_ct=1620835063811&csi=1&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=From%20%251%24s&share=https%3A%2F%2Fwww.krqe.com%2Fhealth%2Fcdc-evidence-suggests-fully-vaccinated-people-do-not-transmit-covid-19%2FΑν το ανοίξεις έχει link που σε παει σελίδα cdc. Αν θυμάμαι καλά, ως 26/4, είχαν εμβολιαστει 95 εκ Αμερικανοί, κ είχαν παρατηρηθει ανάμεσα τους μόνο 9000 (περιπου) θετικοί. Το 1/4 αυτών ασυμπτωματικο(παλι αν θυμάμαι καλά). Τα νουμερα δεν είναι τέλεια, το αναγνωρίζουν κ αυτοί, αλλά φυσικά είναι λόγος να είμαστε πολυ αισιόδοξοι.