0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ισχύει ακόμα η διευκόλυνση ή καταργήθηκε; Τι έγινε πέρυσι;
Αλήθεια η αβαθμια γιατι δεν έχει θερινή υπηρεσία;
Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα σχολεία είναι δημόσια υπηρεσία
Αφου ειναι δημοσια υπηρεσια τοτε να στελεχωθουν με τον καταλληλο γραμματεα και να διεκπεραιωνει αυτος τις αντιστοιχες εργασιες. Επισης, στην εποχη της εξ αποστασεως εργασιας και της ψηφιακης εποχης, θα αρκουσε μια online αιτηση απο τον καθε ενδιαφερομενο και απαντηση στο email του απο τον δ/ντη της σχολικης μοναδας o οποιος θα αντλησει τα στοιχεια απο το myschool.Απλα εδω ειναι Ελλαδα και οχι σοβαρη χωρα...
Δεν ειναι ολα καταχωρημενα στο my school. Eμας φετος μας ζητησε το απολυτηριο δημοτικου του κάποιος που αποφοιτησε τη δεκαετια του '70 (και δεν θυμόταν και πότε αποφοιτησε και ψάχναν σε κάτι κατασκονισμενα παμπάλαια μητρωα για να το βρουν)Κάποιος μπορει να χρειάζεται να το καταθέσει κάπου, μπορει να του χρειαστει για δουλειά, δεν ειναι το ιδιο με τους ερευνητές που εχουν μεγαλο παγκοσμιο βιβλιογραφικό ογκο ψηφιοποιημενο στη διαθεση τους
Σοβαρα τωρα;αφου λοιπον οι ερευνητες εχουν διαθεσιμο μεγαλο βιβλιογραφικο ογκο ψηφιοποιημενο τι τις θελουμε τις βιβλιοθηκες;αχρηστες ειναι.Ας τις κλεισουμε και τους υπολοιπους 11 μηνες. Γι αυτους που ζητανε απολυτηρια της δεκαετιας του 70 ας ειμαστε διαθεσιμοι σε ολη τη χωρα απο την Αθηνα μεχρι τη Δονουσα καθε βδομαδα νταλα καλοκαιρι.Λογικο.
Ερμηνεύεις (και παρερμηνεύεις) κατά το δοκουν
Κι εσυ δεν αναγνωριζεις πως σε πολλες περιπτωσεις η θερινη υπηρεσια περισσοτερα προβληματα δημιουργει στους υποχρεους παρα λυνει στους πολιτες.Το οικονομικο κοστος σε περιπτωση που καποιος δεν υπηρετει μες στο σπιτι του το σκεφτηκες;
ξέρουμε πότε αναμένονται οι αποσπάσεις κ τι γίνεται με τη θερινή υπηρεσία;
Φυσικα, 12 χρόνια ήμουν μακριά από το σπίτι μου και έκανα θερινή υπηρεσια σε νησί. Οι περισσοτεροι διευθυντές πάντως έχουν κατανόηση, δες τι εγραψα πιο πανω