0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επισης οι νεοσυσταθεισες οργανικες θεσεις, θα επρεπε να δοθουν και για μεταταξεις απο βαθμιδα σε βαθμιδα. Εκτος και αν συσταθουν σε περιοχες που ηδη δοθηκαν στις περασμενες αιτησεις. Αν συσταθουν σε νεες περιοχες, εγω προσωπικα ετοιμαζομαι για δικαστικο αγωνα...
Θεωρητικά (εντελώς όμως), με την αύξηση των 1200 στους μόνιμους διορισμούς και με βάση τη πληροφορία που είχε ένας συνάδελφος πριν λίγες μέρες ότι συζητείται ίδρυση νέων οργανικών πέραν των 721 στις κοινές ειδικότητες θα "έπρεπε" να το δούμε το 200αρι που λες..
Δεν ξέρω πως προκύπτουν τα σενάρια για 200+ διορισμούς. Τα διαβάζω και στο φβ αλλά τα οργανικά κενά την παρούσα φάση είναι 171.Αν πράγματι ισχύσει αυτό που ανέφερε μέλος του pde για επιπλέον θέσεις τότε ίσως. Μακάρι βέβαια να πάμε στο 200+ γιατί όπως έχω πει κι άλλες φορές θα γίνουμε περίγελος όταν θα ξεκινήσουν οι προσλήψεις αναπληρωτών.Η αύξηση των θέσεων σε 11.700 είναι θετική και για εμάς προς το παρόν όσον αφορά την καλύτερη ποσόστωση.Όπως έχουν τώρα τα πράγματα προβλέπω 130-140.........Ασχολήθηκα με τους εκκαθαρισμένους προσωρινούς μας και βρήκα τα εξής στοιχεία...Στους πρώτους 100 υπάρχουν 26 με δεύτερο πτυχίο.Στους επόμενους 100 τα άτομα αυτά είναι 24.Εννοείται ότι θα υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που θα μου έχουν ξεφύγει. Μίνιμουμ πάντως είναι 50 από 1-200.21 ηλεκτρολόγοι2 οικονομολόγοι4 μαθηματικοί3 ηλεκτρονικοί3 φυσικοί4 νηπιαγωγοί8 δάσκαλοι1 φιλόλογος4 που δεν βρήκα τον άλλο κλάδο τους........Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά να περνά η ώρα κάπως.Από τους παραπάνω αν εξαιρέσουμε τους φυσικούς, τους τελευταίους ηλεκτρολόγους και τους οικονομολόγους που είναι σε μέτρια θέση στον πίνακα τους, οι υπόλοιποι εφόσον το επιθυμούν διορίζονται σίγουρα στον άλλο τους κλάδο. Είναι πολύ ψηλά. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια τι επιλέγει ο καθένας.Άντε να δούμε τι θα δούμε.
Αν εντοπίσετε κάποιο λάθος ή αν γνωρίζετε για κάποια άλλα άτομα παρακαλώ ενημερώστε με να κάνω προσθήκες ή αλλαγές.https://docs.google.com/spreadsheets/d/1w9bd4W1GBk039BimsHoyiEReBi5XqRwXtkoEj5tV83k/edit?usp=sharingΥποθέτω πως δεν υπάρχει πρόβλημα για τη δημοσίευση του πίνακα.Αν κάποιος θίγεται (θα ήθελα και τη γνώμη των διαχειριστών), θα τον αποσύρω αμέσως.