0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν περσυ είχε αρνηθεί κάποιος μπορεί να κάνει αίτηση για Φ διορισμό?
Εγώ αναρωτιέμαι πάλι αν κάποιος αρνηθεί διορισμό θα έχει δικαίωμα για αναπλήρωση φέτος;
Ναι ξεκαθαρα
Άσε. Είμαι στο όριο και μέχρι να βγουν οριστικοι και κατανομές, ίσως μέχρι να γίνουν και οι διορισμοί θα είμαι σε κατάσταση πανικού μάλλον. Μετα από 14 χρόνια που δουλεύω στο "σπίτι" μου και ένα παιδί που ξεκινάει το Λύκειο μου φαίνεται βουνό να φτιάξω βαλίτσα. Ο νομος μου βέβαια έχει 30 περίπου κενά αλλά είμαι στο όριο.
Άρα θέλει πολύ προσοχή η δήλωση περιοχών.
Ναι. Στην ειδική πχ μπορείς να δείς απο το λινκ:https://www.esos.gr/arthra/65900/i-diataxi-gia-ton-trieti-apokleismo-apo-tis-diorismoys-stoys-ekpaideytikoys-poy?fbclid=IwAR11GFufeAzMrTJgkbu0T0rGRFpiZmSnsqzERj-87ntW_KmJd65SzGN3XfoΓράφει:vΆρθρο 58Τροποποίηση του άρθρου 62 του ν. 4589/2019 (Α ́ 29)Στο άρθρο 62 του ν. 4589/2019 (Α ́ 29) ύστερα από την παράγραφο 5 προστίθεται νέα παράγραφος 5Α ως εξής: «5Α. Εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.
Αν δηλώσεις συγκεκριμένες περιοχές και δε σε πάρουν, δεν είναι το ίδιο με το να μην αποδεχτείς διορισμό. Μη αποδοχή διορισμού είναι να πάρεις ΦΕΚ διορισμού και να μην πας. Ή να πας και να παραιτηθείς. Αν δηλώσεις μόνο το σπίτι σου και δεν το πιάσεις, μια χαρά πας αναπληρωτής.