0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης νέα από Ισραήλ και Αγγλία: https://dimpenews.com/2021/07/25/%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%bb%ce%af%ce%b1-55-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%82-%cf%85%cf%88%ce%b7%ce%bb%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%83%cf%84%cf%8c-%ce%b8%ce%b1/
Μάλλον για το πόσο ψευδοεπιστήμονες είστε..
Γιατί με προσβάλεις; Γνωριζόμαστε; Από ποια ανάρτησή μου έβγαλες το συμπέρασμά σου?
Το "είστε" είναι πληθυντικός και δεν αναφέρεται σε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά σε μια πλειοψήφια των "θαμώνων" σε αυτό το θέμα.Αν αναφέρω ένα-ένα τις ψευδοεπιστημονικές παραπληροφορήσεις που έχουν γραφτεί σε αυτό το θέμα, θα φρίξουμε..
Καλησπέρα, συνάδελφοι! Είναι εύκολο να με ενημερώσετε σχετικά; Υπάρχει κάποια ομάδα έξω από εδώ; Τα πράγματα στενεύουν, όπως και τα περιθώρια πια, ο παραλογισμός βασιλεύει και δεν πάει άλλο.Μόνο η νομική οδός, ώστε να προστατέψουμε και τα δικαιώματά μας και την υγεία μας.Ευχαριστώ!
Ελπίζω από το σπασμένο κινητό μου να μπόρεσα να επικολλήσω σωστά και να μην εμφανιστεί στις οθόνες σας κάτι άλλο ...Μου το έστειλαν. Δεκτές όλες οι γνώμες λοιπόν. Και κάτι ακόμη....για δικό μου άνθρωπο με πρόβλημα καρδιάς...ο γιατρός του εδώ Ελλάδα του είπε πως έπρεπε να είχε εμβολιαστεί ΧΘΕΣ...Ο Σουηδός γαμπρός του και επίσης καρδιολόγος του είπε όχι....ακόμη και οι ίδιοι οι γιατροί είναι διαιρεμένοι και μιλάμε για τον απλό κοσμάκη??
Είναι που αυτό το νήμα θα ήταν μόνο για νομικές ενέργειες κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού...
Και για να μείνουμε στα νούμερα, γιατί αλλιώς δε βγάζεις συμπεράσματα, το 1% σε πανδημία που σαρωνει την υφήλιο, είναι τρομακτικά τεράστιο νούμερο.