0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπαρχει Δηλωση Προτιμήσεων σε Περιοχές για ΠΕ04.02;
Χμμμ την ίδια απορία έχω κι εγώ πε04. 04. Μπράβο στους φιλολόγους για την οργάνωση τους και την αλληλοβοήθεια! Εμείς των θετικων, χαλαρά μωρε, δεν αγχωνόμαστε χαχα (θα αρχίσω να τρώω τα νυχια μου σε λίγο!)
Πάντως, στους φιλολόγους, έχω δει αρκετά ονόματα Αθηναίων, που τους θυμάμαι από τότε που είχαμε εργαστεί ως αναπληρωτές, οι οποίοι δεν έχουν σημειώσει καθόλου τις προτιμήσεις τους στον πίνακα προτιμήσεων και νομίζω πως τελικά αυτοί θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις στη στεριά και τα νησιά.
Πράγματι τους βλέπω κ εγώ..... δεν μας καταδέχονται..... στο τσακ είμαι να συμπληρώσω εγω τα κενά
Συγγνώμη για το άσχετο του μηνύματος.Αφού έτσι το θέλουν μερικοί, ας αναμένετε 10.500 διορισμούς σε μία φάση και μάλιστα 1.300 διορισμούς φιλολόγων, ώστε να πιάσουν επιτέλους αυτό το "όνειρο" του διορισμού...! Όλα καλά!
Έχει διαφορά ο αριθμός τους από αυτον που βρήκε ο συνάδελφος πιο πάνω υπολογίζοντας την περσινή Α φαση;Δηλαδή θα υπάρξουν εκπληξεις, να πήγαν πέρυσι αλλού αλλά φέτος να δηλώσουν Αθήνα γιατί τελικά είναι από κει;
Λες αυτοι οι φιλοι σου να στειλουν την πλέμπα που ηλπιζε σε 1300 διορισμους το Σεπτέμβρη στα νησια;Εχει πλάκα ομως να κατσικωθούν διπλα σου!
Δεν υπολόγισα μόνο την Α φαση. Υπολόγισα όλες τις φάσεις, σε γενική και ειδική, και επιπλέον συμπεριέλαβα και τις προτιμήσεις αυτων που ήταν σε άλλη ειδικότητα αλλά έχουν πτυχίο ΠΕ02.Υ.Γ. Μεγάλη ζημιά για εμάς η σειρά που θα τρέξουν οι ειδικότητες. Αν έτρεχε η πρωτοβάθμια πρώτα κερδίζαμε τουλάχιστον 50 θέσεις.
Εγώ έχω εντοπίσει στους πίνακες και κάποιους κρυφο-αθηναίους που θα έπρεπε να ντρέπονται. Ακούστε τι έκαναν, πήγαν αναπληρωτές Ροδόπη ενώ μένουν Αθήνα, μόνο και μόνο για να μας μπερδέψουν φέτος!Έτσι ενώ πιστεύουμε ότι θα δηλώσουν Αλεξανδρούπολη πάλι, μας την έφεραν!!Αντισυναδελφικό...