0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτή τη στιγμή το 95% των νοσηλειών και το 100% των διασωληνωμένων είναι άτομα ανεμβολίαστα. Τόσο απλό.
https://www.youtube.com/watch?v=9vX-eNGNcJM&ab_channel=amazoniosCorfu
Έχεις δίκιο, από κεκτημένη ταχύτητα.. το έβαλα εδώ.. θα επανορθώσω.. θα το βάλω κι εκεί.. ;)Δεν είπαμε όχι ειρωνίες;; ;)Να σοβαρευτούμε;; Συμφωνώ ... ΟΛΟΙ όμως..ΥΓ μη με σβήσετε.. ή αν με σβήσετε.. να σβήσετε και τα σχόλια των 4 συναδέλφων που παρέθεσα..
Ακόμα κι αν το 95 είναι 90 και το 100 ειναι 98 , δεν αλλάζει το πόσο απλό είναι νομίζω...
https://cityportal.gr/korinthos-35chronos-pethane-mia-vdomada-meta-apo-ton-emvoliasmo-toy/Για να μη βάζουμε κάτι χωρίς να το ψάχνουμε:
Κι εγώ αυτό έχω καταλάβει.. ότι όταν πήγε για εμβολιασμό ήταν ήδη φορέας του ιου και δεν το γνώριζε.. αυτό που δεν ξέρω και δεν θα το μάθουμε ποτέ .. γιατί δεν είναι εφικτό.. νομίζω είναι τι εξέλιξη θα είχε αν δεν είχε κάνει την α δόση..
Γιατί στατιστική του ΕΟΔΥ είναι και το ούτε 1% θνητότητα και το 95% όσων απεβίωσαν ήταν άνω των 70 ή/και με υποκείμενα νοσήματα..
Εμείς ως μαθηματικοί ξέρουμε ότι οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια.. μόνο που στην ιατρική έρευνα ειδικά για καινούργια φαρμακευτικά προιόντα.. διαρκώς μεταβάλλονται.. πχ ποσοστά Ισραήλ για προστασία με εμβόλιο pfizer από το 94% πήγαμε στο 64% μετά στο 39% ή στο εύρος 39% -88%... ή κάπως έτσι.. Αλίμονο αν η πλειψηφία των σοβαρά νοσούντων ήταν εμβολιασμένοι..Αλλά δεν κινδυνεύουν όλοι το ίδιο..Δλδ μια καλή και χρήσιμη στατιστική θα ήταν να γνωρίζουμε τι μέρος αυτών των ποσοστών σοβαρά νοσούντων συνανθρώπων μας έχουν τα λεγόμενα υποκείμενα νοσήματα.. έτσι θα βγάζαμε ασφαλέστερα συμπεράσματα..Γιατί στατιστική του ΕΟΔΥ είναι και το ούτε 1% θνητότητα και το 95% όσων απεβίωσαν ήταν άνω των 70 ή/και με υποκείμενα νοσήματα..Νομίζω ότι η όποια στατιστική πρέπει να λαμβάνει υπόψη περισσότερες παραμέτρους.. για να εξάγονται και ασφαλέστερα και ουσιαστικά συμπεράσματα που σε κάθε περίπτωση θα βοηθούσαν στην καλύτερη διαχείριση της κατάστασης ...