0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ότι επηρεάζεται η περίοδος δε σημαίνει ότι επηρεάζονται τα ωαρια. Λόγω ανοσοαποκρισης από εμβόλιο η κ ασθένεια, μπορουν να επηρεαστούν ορμόνες κ η περίοδος ειναι καθαρα ορμονικως επαγομενο φαινόμενο. Έχεις φυσικά δίκιο για διαφάνεια. Πρέπει να είναι όλα στην φορά κ ξεκαθαρα. Πολιτικές κουκουλωματος σαμποτάρουν διαδικασία κ κάνουν τον κόσμο καχυποπτο.
https://www.in.gr/2021/08/17/greece/almpert-mpourla-giati-epileksame-israil-kai-oxi-tin-ellada/Πολύ ενδιαφέρον. Σκέψου τώρα λέει η Ρωσία να κρύβεται πίσω από την τόση παραπληροφόρηση για τα εμβόλια. Η αλήθεια είναι πως όσοι δεν έχουμε σόσιαλ μείναμε απ’ έξω από τον βομβαρδισμό των συνομωτικών σχεδίων. Το θεωρώ σημαντικό για την ψυχική υγεία των ανθρώπων να απέχουν από τις σαχλαμάρες των σόσιαλ.
Ευτυχώς ΤimPap που υπάρχει και ο Μπουρλά που παραδέχεται πως ολόκληρο το έθνος του Ισραήλ έγινε εθελοντικά πειραματόζωο.
Νομίζω και οι Ισραηλινοί επιθυμούσαν διακαώς να πάρουν πρώτοι τα εμβόλια. Επιλογή τους θα πω εγώ.
Φίλε μου δε μου πουλάει φάρμακα κανένα πολιτικό σύστημα. Όλα τα πολιτικά συστήματα από ανθρώπους εφαρμόζονται. Οι απατεώνες, οι ψεύτες και οι κλέφτες μια χαρά θα κλέψουν ό,τι πολιτικό σύστημα και να κληθούν να εφαρμόσουν. Να θυμηθούμε κομουνιστικά καθεστώτα με απατεώνες ηγέτες τι έκαναν και τι κατάληξη είχαν; Ο καπιταλισμός στη Γερμανία; τι σύστημα υγείας έχουν εκεί; Λες ότι δε γουστάρει άλλα lockdown ο καπιταλισμός. Αν από Σεπτέμβριο μας ξανακλείσουν τι θα πεις; Αν δεν υπήρχε σκοπιμότητα θα έλεγαν πολύ απλά, τα εμβόλια είναι δωρεάν και αν δεν θέλει κάποιος να το κάνει ας αναλάβει την ευθύνη, εμείς ως κράτος κάναμε το καθήκον μας. Έχει καμία λογική το θα σε βάλω να το κάνεις με το ζόρι; Η ψήφιση του υποχρεωτικού εμβολιασμού λίγο πριν εμφανισθεί η πανδημία έχει λογική ;Έχεις δίκιο για τα φάρμακα με τη λογική που το λες. Δεν θα έπαιρνα φάρμακο που δεν είναι δοκιμασμένο παρά μόνο στη περίπτωση που δεν είχα άλλη επιλογή, δηλαδή αν ήμουν του θανατά. Γενικά είμαι της λογικής να παίρνεις μόνο σκευάσματα που είναι δοκιμασμένα και γνωρίζουν τις παρενέργειες οι γιατροί. Για τίποτα όμως να μην είσαι σίγουρος παρά μόνο για το γεγονός ότι μια ημέρα όλοι θα πεθάνουμε !!