0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο δικό μου σχολείο πάντως, όταν είχαμε μια μίνι έξαρση στο νησί, οι μερικώς εμβολιασμένοι με μια δόση φορούσαμε διπλή μάσκα μέσα στον Μάιο με τον καύσωνα κ οι λίγοι ανεμβολιαστοι, που ποτέ δεν πίστεψαν στον ιό, ήταν με τη μύτη έξω. Και ελεγαν κ ψέματα ότι έκαναν σελφ τεστ. Μην κάνουμε γενικεύσεις, οι εμβολιασμένοι φοβούνται το ιό κ συνεχίζουν να τηρούν τα μέτρα. Οι αρνητές είναι ανεμβολιαστοι κ δεν προσέχουν.
Συμφωνώ απόλυτα. Μόνο που δεν δέχομαι να απαιτεί κανένας που δεν φοράει μάσκα για παράδειγμα να ζητάει από εμένα να κάνω τεστ για να μην τον κολλήσω. Υπάρχει η άποψη δυστυχώς και έχει προωθηθεί και εδώ στο forum από συγκεκριμένα άτομα ότι οι εμβολιασμενοι είναι υπεύθυνοι για την διάδοση του ιού.
Ακριβώς, οι ανεμβολίαστοι στο σχολείο μου κόλλησαν γιατί δεν φορούσαν μάσκα έξω από το σχολείο και δεν πιστεύουν στον ιό. Στο σχολείο φορούσαν τη μάσκα τυπικά.Το Σεπτέμβριο θα πάω με τη μάσκα μου όπως πριν και περιμένω σχόλια του τύπου "Τι φοράς τη μάσκα, δεν εμβολιάστηκες;" "Έκανες το μπόλι και φοράς και μάσκα; Τι κατάλαβες;" Αυτά θα ζήσω μέχρι η περιοχή τον Οκτώβριο να είναι στο κόκκινο και θα κλείσουμε.
Μην κάνουμε γενικεύσεις, οι εμβολιασμένοι φοβούνται το ιό κ συνεχίζουν να τηρούν τα μέτρα. Οι αρνητές είναι ανεμβολιαστοι κ δεν προσέχουν.
Ποιος γενικεύει τώρα;; ..Εσύ κάνεις παγίως γενικεύσεις.. γενικεύεις κρίνοντας από τον μικρόκοσμο του δικού σου σχολείου των 12 αν θυμάμαι καλά συναδέλφων, στο νησί των +_ 10.000 κατοίκων.... να γενικεύσω και γω τότε που ζω σε πόλη 3.000.000 plus κατοίκων (μετά των προαστίων της), εργάζομαι σε σχολείο 300 περίπου μαθητών και 30 εκπαιδευτικών.. έχω στατιστικά πολύ πολύ μεγαλύτερο δείγμα ... και άρα πολύ πολύ καλύτερες πιθανότητες.. αλλά φυσικά δεν θα το κάνω.. δεν είμαι πορωμένη.. και δεν το έχω και προσωπική ανάγκη ...Οπότε ΝΑΙ έτσι είναι αν έτσι νομίζεις..
Ναι silkcut, έτσι είναι αν έτσι νομίζεις..
Πρόσεξε λίγο: δεν είπα ότι οι ανεμβολιαστοι είναι αρνητές. Είπα ότι οι αρνητές είναι ανεμβολιαστοι. Αυτοί που δν προσέχουν δλδ είναι ανεμβολιαστοι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει εμβολιασμενος αρνητής. Το σχοκειο μου έχει 15 με οργανική όπως είπα προχτές αλλά σύνολο 30 άτομα με αναπληρωτες, με 250 παιδιά. Μέχρι Ιούνιο οι ανεμβολιαστοι ήταν 6-7, τώρα έχουν μείνει 1-3 συν 1-2 αναπληρωτές που δεν θα είναι. Έχω λοιπόν ένα σχετικό δείγμα για να κρίνω.
Συρίγος – «Όλα είναι στο τραπέζι» για υποχρεωτικό εμβολιασμό εκπαιδευτικώνhttps://www.google.com/amp/s/www.in.gr/2021/08/23/politics/kyvernisi/syrigos-ola-einai-sto-trapezi-gia-ypoxreotiko-emvoliasmo-ekpaideytikon/amp/
Πρώτη πλήρης έγκριση για εμβόλιο κατά του Κορονοϊού-19. Συνεχίστε...ΥΓ τα μέτρα αυτοπροστασίας (αποστάσεις, μάσκες κλπ) εξακολουθούν να ισχύουν για όλους. Ο εμβολιασμένος που αδιαφορεί γι' αυτά είναι το ίδιο επικίνδυνος με τον ανεμβολίαστο.