0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή χθες έκατσα και έβγαλα ένα ένα τα ονόματα από τους τελικούς πίνακες κατάταξης , τα ονόματα των ειδικής αγωγής , με τον παραπάνω εκκαθαρισμένο έχουμε 4 ονόματα διαφορά. Πρέπει να βγουν άλλα 4 άτομα. πχ στον παραπάνω πίνακα , ο παλαιός α/α 102 που έγινε μετά 42 πρέπει να φύγει γιατί είναι το όνομα αυτό και στην ειδική αγωγή.
Εχει αναρτηθει ο σωστος εκκαθαρισμενος πινακας απο τον μαθηματικο Χρ. Παπαδοπουλο στο fb.Και στη σελιδα Αλληλοβοηθεια εκπαιδευτικων αλλα και στους Αναπληρωτες
Η ταυτοποίηση έγινε με βάση τον αριθμό ταυτότητας. Αν άλλαξε ταυτότητα από τις αιτήσεις της ειδικής μέχρι τις αιτήσεις της γενικής, δε θα ταυτοποιήθηκε. Δεν έκανα ταυτοποίηση με βάση το ονοματεπώνυμο, γιατί υπάρχουν συνωνυμίες αλλά και διάφορες που κάνουν αδύνατη την ταυτοποίηση.
. Ευχαριστούμε πολύ για την δουλειά που έκανες , απλά το αναφέρω διότι υπάρχει τρομερό άγχος για τις τελευταίες ειδικά θέσεις και καλό είναι να έχουμε όσο γίνεται μια ακριβή εικόνα για τις θέσεις .
Είσαι μόνιμος δημόσιος υπάλληλος και θέλεις να πας αναπληρωτής, που θα είσαι συμβασιούχος;
Δεν είμαι μόνιμος και τώρα συμβασιούχος είμαι (επικουρικό προσωπικό)
Καλησπέρα στις μετατάξεις τους 2020 ο νόμος Πέλλας έδωσε 4 θέσεις και στις μετατάξεις του 2021 έδωσε 14.Οι αναπληρωτές που προσλήφθηκαν το 2020 (ήταν 15).Νομιζετε ότι θα υπάρχουν λειτουργικά κενά προς αναπλήρωση ή θα καλυφθούν όλα από τις μόνιμες προσλήψεις;
Παιδια θελω να ρωτησω ειμαι στην 6400 θεση στον οριστικο εκκαθαρισμενο πινακα εχω ελπιδες να με παρουν?Επισης για μορια ανηλικου τεκνου που δηλωνουμε?ευχαριστω
Εδώ το θέμα είναι Αναπληρωτές ΠΕ03. Εσύ είσαι ΠΕ70. Που να σε πάρουν ως αναπληρώτρια;