0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο τελικός πίνακας κατάταξης κάθε ειδικότητας αφορά τόσο τους μόνιμους όσο κα τους αναπληρωτές/ωρομισθίους, εάν δεν απατώμαι. Επειδή ξεκίνησαν οι δηλώσεις περιοχών για τους μόνιμους, μπορούμε να υποβάλουμε όλοι ή μόνο όσοι ανήκουν στους πρώτους 300+ που θα μονιμοποιηθούν; Εννοώ, θα μετρήσουν τα μόρια και η σειρά κατάταξης στον πίνακα συνδυαστικά με τη σειρά προτίμησης των περιοχών, όπως γίνεται με της αιτήσεις αναπληρωτών/ωρομισθίων; Όσοι είναι πολύ πίσω στον πίνακα κατάταξης έχουν ελπίδες; Γενικά ξέρω ότι εάν είσαι κοντά στη χιλιοστή θέση και μετά, δεν έχεις καμία ελπίδα. Μόνο στην ΕΑ.
Ποιες νησιωτικές περιοχές είναι ασύμφορες; Με 870 ευρώ δεν πας εύκολα παντού. Έχω αποκλείσει τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, πλην της Ρόδου, εννοείται μακριά από Μύκονο, Σαντορίνη (Θήρα) κοκ. Και τα Επτάνησα έχουν ξεφύγει. Δεν ξέρω τι λέει η Κρήτη και η
Σε τι σειρά περίπου βρίσκεσαι;
Η Κρήτη είναι ένα τεράστιο νησί με 4 νομούς. Υπάρχουν τεράστιες διαφοροποιήσεις από μέρος σε μέρος ακόμα και μέσα στην ίδια περιοχή. Είναι εντελώς άλλο πράμα να μείνεις στο κέντρο του Ηρακλείου πχ. και εντελώς διαφορετικά ένα μικρό χωριό του Λασιθίου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει αυτοκίνητο, γιατί έχει πολύ κακή συγκοινωνία αστική και υπεραστική.