0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατι νομιζεις οτι βγηκε το φεκ τοσο αργα ;;; για αυτο το λογο εγινε.. για να μην παρεις μορια
Καλησπέρα συναλδελφοι/ισσες! Οι νεοδιόριστοι του 2023 που ανέλαβαν υπηρεσία στις 17/8 πόσες μέρες υπηρεσίας σας βγάζει στο σύστημα για αυτόν τον Αύγουστο; Σε εμένα λέει 14 μέρες ενώ αν της μετρήσω βγαίνουν 15, το οποίο θα σήμαινε και ένα μήνα παραπάνω. Μετράω μήπως λάθος ;
σε ολους βγαζει 14 και χανουν τον αυγουστο γιατι ο καθε μηνας υπολογιζεται με 30 μερες δηλ αν καποιος ειχε υπηρεσια απο 1/8/23 μεχρι και 30 /8/23 στο συστημα θα μπουν 30 μερες, οσες θα μπουν αν ειχε υπηρεσια μεχρι και 31/8
Μπαίνω στο teachers minedu για να κάνω αίτηση μετάθεσης και δεν μου έχει πεδίο εντοπιότητας. Ξεκινά κατευθεία με το πεδίο εργασία συζύγου με αποτέλεσμα να μη μου προσμετρά την εντοπιότητα. Τι πρέπει να κάνω;
Και σε μενα ακριβως το ιδιο προβλημα.
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο, επειδή βοηθάω μια φίλη στην αίτηση μετάθεσης. Εγώ είμαι άγαμη, οπότε κάνω πολύ γρήγορα την αίτηση μετάθεσης μου χρόνια τώρα... Η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός είναι έγγαμη, πώς θα φανεί η συνυπηρετηση στη αίτηση μετάθεσης;
Ευχαριστώ για την απάντηση, κάναμε προσωρινή αποθήκευση φαίνεται ο γάμος,δε θυμάμαι όμως για συνυπηρετηση για αυτό μου κίνησε την περιέργεια. Μήπως παραλείψαμε κάτι στην αίτηση αναρωτιέμαι.