0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατι διαβασα στο fb οτι τα μηνύματα τα στέλνουν ανά πάροχο κινητής τηλεφωνίας αλφαβητικά... Εσείς που λάβατε τι παροχο εχετε;Φυσικά δεν είναι σίγουρο αυτό, απλά προσπαθεί ο κόσμος να βγάλει άκρη με αυτό το χάος.
Απίστευτο οντως! Και Αθήνα μάλιστα! Μπράβο σας![/quotΕυχαριστώ! Καλή επιτυχία και σε σας! Δεν έχω παρακολουθήσει αν έχετε ενημερωθεί ήδη, αλλιώς καλή τοποθέτηση!
σε ποια δευτεροβάθμια της Αθήνας;;;;;
cosmote
ΠΕ03 έλαβε κανείς;;
Καλησπέρα συνάδελφε, συγχαρητήρια για την πρόσληψη! Εγώ είμαι ΠΕΟ2, έχω σειρά εκκαθαρισμένου περίπου 1060 και στους οριστικούς περίπου 2950, έχω δηλώσει την Αθήνα αλλά sms δεν έχω λάβει. Μπορεί να υποθέσει κάποιος τι γίνεται? Ευχαριστώ.
Μια στιγμή, θα πρέπει να παρουσιαστούμε στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης; Όσο για την τρίμηνη ισχύ, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να κληθούμε σε πολύ μεταγενέστερη φάση και να έχει λήξει.
Παράθεση από: georgina87 στις Αυγούστου 26, 2021, 11:40:26 pmΑπίστευτο οντως! Και Αθήνα μάλιστα! Μπράβο σας![/quotΕυχαριστώ! Καλή επιτυχία και σε σας! Δεν έχω παρακολουθήσει αν έχετε ενημερωθεί ήδη, αλλιώς καλή τοποθέτηση!Ευχαριστώ πολύ. Όπως τα βλέπω μαλλον στη β φαση θα ειμαι μέσα.
Ούτε εγώ έχω λάβει και είμαι 300+- εκκαθ. Μπορεί και να πεθάνω απόψε!
Μα, άμα κάποιος το θεωρεί πιθανό να τον πάρουν στην α φάση και δεν τον πάρουν, θα τον πάρουν σίγουρα στη β που είναι σε 1 μήνα και θα ακολουθήσουν κι άλλες φάσεις και τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, μιλώντας στατιστικά πάντα. Επομένως τα πιστοποιητικά αρκούν. Άμα δεν τον πάρουν ούτε τότε, ε τι περιμένει την α φάση; Παιδιά, ξαναλέω, χαλαρώστε, να είστε ψύχραιμοι