0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τη στιγμή που η ανάληψη στις σχολικές μονάδες θα ξεκινήσει από την 1η Οκτωβρίου, με βάση τη λογική που εφαρμόστηκε στην Α’ Φάση και δουλεύοντας backwards προκύπτουν τα βήματα που θα γίνουν σε κάθε ημερομηνία μετά το SMS1 με την περιοχή πρόσληψης και το δελτίο τύπου στο minedu.gov.gr με τις ροές των Αναπληρωτών:Τρίτη 28/9: Ανάρτηση αποφάσεων πρόσληψης Αναπληρωτών στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ολοκλήρωση δήλωσης κενών ανά σχολικές μονάδες από Διευθύνσεις ΕκπαίδευσηςΤετάρτη 29/9: Δήλωση τοποθέτησης προσληφθέντων Αναπληρωτών σε σχολικές μονάδες στο ΟΠΣΥΔΠέμπτη 30/9: SMS2 για τοποθέτηση προσληφθέντων Αναπληρωτών σε σχολικές μονάδες από ΟΠΣΥΔΚαι από Παρασκευή 1/10: Ανάληψη υπηρεσίας στις σχολικές μονάδες, δήλωση από Διευθυντές σχολικών μονάδων της ανάληψης υπηρεσίας στο myschool και υπογραφή ψηφιακής σύμβασης από προσληφθέντες Αναπληρωτές στο anaplirotes.gov.gr
Ερωτήσεις...https://www.esos.gr/arthra/74676/gel-sympliromatiki-egkrisi-leitoyrgias-oligomelon-tmimaton-omadon-mathimatonΟ σχηματισμός αυτών των τμημάτων θα δημιουργήσουν κάποιες έξτρα ώρες, σε διάφορες ειδικότητες, σε σχέση με την αρχή της χρονιάς?Αν, ναι, τότε αυτές οι ώρες θα καλυφθούν στην
Άρα μιλάμε για κενά - ώρες που δεν υφίσταντο όταν έτρεχε η Α φάση. Είναι δηλαδή έξτρα.
Καλησπέρα. Εν αναμονή της β φάσης. Έχω αίτηση βελτίωσης θέσης ουσα παράλληλης στήριξη. Αν υποθέσουμε πως θα την πάρω, αυτό μπορεί να γίνει μόνο ως παράλληλη ή και σε ΣΜΕΑΕ ή σε τμήματα ένταξης;
Αν δεν κάνω λάθος από φετος δε θα υπάρξουν βελτιώσεις θέσης (θα δούμε βέβαια και στην πράξη τι θα γίνει), καθώς τα κενά που καλύφθηκαν ήταν συγκεκριμένα και τα εναπομείναντα της
Είμαι ΑΠΩ παράλληλης στήριξης. Η πρωτοβάθμια στην οποία ανήκω έχει δώσει δυνατότητα για βελτίωση θέσης και έχω ήδη καταθέσει την αίτηση μου. Απλά, απ’ο,τι διαβάζω, σε αυτή τη φάση δε θα γίνουν προσλήψεις παράλληλης, παρά μόνο για ΣΜΕΑΕ και τ.ε, σε ο, τι αφορά την ειδική αγωγή. Και αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση να μπορώ να μετακινηθώ σε αλλά κλάδο ( αν το λέω σωστά) της ειδικής ή μόνο ως παράλληλη. Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας.
Ωραία ευχαριστω πολύ. Επισης να ξαναπώ πως στην πρωτοβάθμια που ανήκω δίνεται η δυνατότητα βελτίωσης θέσης.