0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από το κράξιμο των δασκάλων. Ας δούμε κατανομή κ εύχομαι το καλύτερο σε όλους!
Εν τω μεταξύ, αυτό που έχει διαφοροποιηθεί, και μάλιστα σοβαρά, σε σχέση με τις εξαγγελίες της περασμένης εβδομάδας για "άμεση ανακοίνωση της κατανομής", είναι το εξής:1) Μπήκαν, μάλλον οριστικά, στον πάγο τα σενάρια για πρόωρες εκλογές το προσεχές φθινόπωρο.2) Άρχισαν να αποκρυσταλλώνονται οι λεπτομέρειες (ωρολόγιο πρόγραμμα) του διευρυμένου ολοήμερου.Μήπως λοιπόν η νέα μετάθεση της ανακοίνωσης της κατανομής κατά μία ακόμα εβδομάδα, δεν έχει τελικά τόση σχέση με την "καθυστέρηση στην υπογραφή του υπουργού Οικονομικών", αλλά με εκ νέου ανακάτεμα της τράπουλας; Αν επρόκειτο απλώς για μια υπογραφή ενός υπουργού, όσο κρίσιμη κι αν είναι αυτή, μου φαίνεται δύσκολο να καθυστερεί για μια ολόκληρη εβδομάδα.
Το ολοημερο παιζει τον ρολο τους. Λογικά θέλουν να εχουν αρκετους μονιμους νεους για να μην ακούσουν απο τους παλιους μονιμους εγω δεν θελω αυτη την βαρδια κλπ κλπ και δεν μπορουν να στηριχτούν μονο σε αναπληρωτες, αυτο λεει η λογική.Πέρσι που διορισαν αρκετους στην βθμια ήταν και η χρονια που μπηκε η τραπεζα θεμάτων κλπ κλπ και εκει δεν ηθελαν να πατησουν τοσο πολυ σε αναπληρωτες.Το 85% που λεει η ΠΕΑΔ δεν πιστευω οτι θα ειναι για ολους, οι ειδικοτητες με λιγα κενα θα εχουν 100% κάλυψη αλλα οι ειδικοτητες με μεγάλα κενα θα έχουν μικρότερη καλυψη κοντα στο 60-70% αυτο λεει η λογική.
Καλημέρα σας . Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δυστυχώς τα νούμερα των διορισμών της δευτεροβάθμιας είναι απογοητευτικά . Δεν κάλυψαν το 100/100 όπως μας είχαν υποσχεθεί αλλά το 85 τοις 100 . Σήμερα λοιπόν που τα νούμερα δεν μας δικαίωσαν θα ήθελα να σας εξομολογηθώ ότι αν και διοριζομαι , κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για την δευτεροβάθμια , όλη η ομάδα , γιατί για πολλά χρόνια έχω ζήσει αυτό που ζείτε εσείς τώρα και κατανοώ απόλυτα το άγχος και τις ανησυχίες του καθενός . Ευχαριστώ πολύ την ομάδα της ΠΕΑΔ και ειδικότερα τον Βασίλη Σάββα που ξεκινήσαμε μαζί .ΠΕΑΔ
https://e-wall.net/2022/07/07/22701/