0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά ποια αστικά κέντρα θα καλύψουν οι νέοι διορισμοί ;; Ονειρεύεστε ; Ούτε καν
Στην Αττική, σίγουρα υπάρχουν οργανικά κενά, παρόλες τις μεταθέσεις που δόθηκαν και φέτος. Σε Θεσ/νίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο..., θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για διορισμούς. Θα παίξει περισσότερο επαρχία, μιλάω πάντα για φιλολόγους και νησιωτική χώρα.
Oυτε ενας δε θα διοριστει στην Αττικη αν δεν δοθει δικαιωμα μεταθεσης στους νεοδιοριστους
Οι διορισμοι αν γινουν θα ειναι 5000 το πολυ κ μονο επαρχια.Να μαθετε κυρια μου να εχετε αισθημα δικαιου για να το μεταδιδετε κ στους μαθητες σας...Καλο διορισμο...
Καλησπέρα σε όλους. Γράφω για πρώτη φορά αν και παρακολουθώ τη συζήτηση σχεδόν από την αρχή. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες ότι όντως θα γίνουν διορισμοί στη γενική φέτος. Αν δηλαδή δεν είναι εικασίες ή ευσεβείς πόθοι όσων μείναμε έξω από τους προηγούμενους διορισμους. Δουλεύω αρκετά χρόνια και παίρνω μαζί μου τα παιδιά μου όπου κι αν με καλέσουν.. φαντάζομαι ότι δεν είμαι η μόνη που έχει διαλύσει την οικογένεια της. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους