0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
820-975
Βγηκε των πε79....και αλλων...ανακοινοποιησηΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΕ,ΔΕ & ΕΕΠ/ΕΒΠ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ & ΣΕ ΚΕΔΑΣΥ & ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΕ κλ.ΠΕ79,ΠΕ08 & ΠΕ91 ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΑ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 6 «Οργανικές θέσεις ΠΕ02 & ΠΕ03 ή ΠΕ04 σε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.» & ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΕΝΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ03/ΠΕ04 των ΚΕΔΑΣΥ
Να πω και εγώ τη γνώμη μου.Σίγουρα ξέχασαν τα κενά ΠΕ86 και κάποιων άλλων στην α/θμια. Ξέχασαν και την ειδική. Δεδομένα αυτά.Επίσης, τα κενά των μετατάξεων δείχνουν αυτή τη στιγμή τα πραγματικά οργανικά κενά σε κάθε κλάδο με τον τρόπο υπολογισμού που υφίσταται.Μετά τις μετατάξεις θα υπάρξουν λίγες αλλαγές + ή - αλλά η γενική εικόνα θα είναι αυτή.Διορισμοί γίνονται μόνο σε πραγματικά κενά. Σε αυτά που θα μείνουν όταν ολοκληρωθεί η παρούσα διαδιακασία.Είναι ντροπή να λέγεται ακόμη και τώρα ότι υπάρχη η σκέψη να δοθούν περισσότερα κενά για διορισμούς σε συγκεκριμένους κλάδους. Οι υπόλοιποι είναι κορόιδα;Ακόμη κι αν γίνει σύσταση, αυτή θα αφορά συγκεκριμένους κλάδους (κοινές ειδικότητες).Έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε όλοι τι παραμύθι πουλάνε κάποιοι ή πόσο ασύστολοι μπορούν να γίνουν οι έχοντες την εξουσία των αποφάσεων.Αυτά. Καλό διορισμό σε όλους.
Που είναι αυτό μήπως μπορείς να βάλεις το link?
Μακάρι να είναι έτσι, πρέπει να καλύψει όλα τα οργανικά από τη στιγμή που δεν έκανε σύσταση.Όλες οι ειδικότητες πρέπει να έχουν μεγάλο ποσοστό κάλυψης διορισμών, τα κενά είναι πολλά.
Εγω δεν βλεπω της Ειδικης συναδελφε. Δεν υπαρχουν