0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα κορόιδα πήγαν πέρσι στα νησιά. Η συντριπτική πλειοψηφία θα είναι σε περιοχές φιλέτα, όπως φάνηκε και από τα κενά των μετατάξεων.
Καθολου κοροιδα αγαπητε... Πολλοι γνωριζαν οτι υπηρχε και αυτη η πιθανοτητα εξελιξης των πραγματων. Εγω προσωπικα προσπαθησα να εξηγησω οτι σε κανα δυο φιλους νεοδιοριστους οτι θα ηταν προτιμοτερο να περιμενουν φετος καλυτερες θεσεις διορισμου, αφου η λογικη ελεγε οτι προς τα κει παμε... Ολοι τους με ειπαν τρελο και οτι θα πληρωσω ακριβα τη μη δηλωση ολων των περιοχων... Ευτυχως δεν τους ακουσα, απεφυγα τα δωδεκανησα, πηγα αναπληρωτης α φαση σε σχολειο 600 μετρων απ τον τοπο κατοικιας μου και διοριζομαι μαλλον σε σχολειο που απεχει 6 χιλιομετρα... Αυτα...
Καθολου κοροιδα αγαπητε... Πολλοι γνωριζαν οτι υπηρχε και αυτη η πιθανοτητα εξελιξης των πραγματων. Εγω προσωπικα προσπαθησα να εξηγησω σε κανα δυο φιλους νεοδιοριστους οτι θα ηταν προτιμοτερο να περιμενουν φετος καλυτερες θεσεις διορισμου, αφου η λογικη ελεγε οτι προς τα κει παμε... Ολοι τους με ειπαν τρελο και οτι θα πληρωσω ακριβα τη μη δηλωση ολων των περιοχων... Ευτυχως δεν τους ακουσα, απεφυγα τα δωδεκανησα, πηγα αναπληρωτης α φαση σε σχολειο 600 μετρων απ τον τοπο κατοικιας μου και διοριζομαι μαλλον σε σχολειο που απεχει 6 χιλιομετρα... Αυτα...
Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι. Πάντα οι μετεθέσεις προηγούνται των διορισμών. Κοντός ψαλμός αλληλούια!