0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν ειναι να λλαξουν οι πνακες αλλα να πανε με παλιους ποιο το νοημα της βιασυνης;;μαλλον κατι δεν καταλαβαινει ο ενας για τον αλλον ..ισως δεν καταλαβαινω εγω .. ..
Εγώ δεν μίλησα για βιασύνη. Απλά σου εξηγώ ότι μπορεί να πάει αναπληρωτές με παλιούς και να είσαι σειρά 600, Νοέμβρη να βγουν προσωρινοί και να είσαι σειρά 20 απλά όλη την χρονιά θα πάει με παλιούς. Αυτό έγινε και το 2019 στην ειδική. Αυτά όλα καλά κανένα πρόβλημα μπορεί εγώ να μην κατάλαβα τι ελεγες
Και τι εννοεις εις βαρος των αλλων ; που θελω να γινουν διορθσμοι σε κενα που ηδη υπαρχουν ;; Αυτο ειναι εις βαρος των αλλων ;; ακους τι λες ;;Και οπως ξαναειπα, να κανει ενα μικρο αριθμο διορισμων και να ξαναδιορισει με νεους πινακες...να εχουν και αλλοι συναδελφοι το δικαιωμα να διιριστουμ...κοιτα διαφορα με σενα σε αυτα που λεω...εσυ επιτιθεσαι σε μενα οτι εχω μικροσυμφερον που εμεινα εξω για λιγες θεσεις και θελω να γινει ενας μικρος αριθμος διορισμων για να μπορεσουν και αλλοι συναδελφοι να διοριστουν και εδυ δεν θες να διοριστουν συναδελφοι σου που εχασαν διιρισμο για λιγο ;;;; Ποσο καλος/η
Serton εχεις δικιο σε ολα. Εισαι αντικειμενικοτατος.
Το ξερω. Εγω θελω να τρουπωσω στο Δημοαιο. Μιλαω υποκειμενικα. Εχω μικροσυμφεροντα που ζηταω να γινει ενας μερος των διορισμων με τους παροντες πινακες. Κατι αλλο ειμαι ; αααααα ναι.........και εξυπνακιας.......και ετων 5-6