0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανως απο αυτα που γραφετε ολοι καταλαβαινουμε τι επιθυμειτε να γινει. Διορισμοι φετος στα κενα που θα προκυψουν ή θα δηλωθουν φετος. Δεν θα κανω υποθεσεις γιατι το επιθυμειτε αυτο (προφανως εχετε καποιο σοβαρο λογο που δεν τον γραφετε εδω).Θα σας πω ομως το εξης:Κανενεας νεοδιοριστος δεν θελει να ΜΗΝ γινουν διορισμοι. Αυτο που διεκδικουμε ειναι οτι με βαση τους ισχυοντες πινακες δεν ειναι δικαιο καποιος με χαμηλοτερη σειρα διορισμου, να διοριστει στον τοπο συμφεροντων μας γιατι ειναι ΑΝΗΘΙΚΟ. Δεν ειμαι νομικος για να ξερω αν ειναι η οχι παρανομο.Την ανηθικοτητα ομως την αντιλαμβανονται ολοι!!!Και αν θελετε εχω και προταση που λυνει το προβλημα. Πρωτα οι μεταθεσεις των μονιμων που ηταν ηδη μονιμοι πριν τους διορισμους του 21 και μετα ολα τα οργανικα κενα στη φορα (μαζι μ αυτα που διοριστηκαμε εμεις περσι)συν τα καινουργια που θα προκυψουν φετος, και κατοπιν καταταξη με βαση τους ισχυοντες πινακες. Αν διαφωνειτε και σ αυτο τοτε προφανως εχετε συμφερον να ειστε τοσο επιθετικη απεναντι στους νεοδιοριστους. Τους λογους εσεις τους ξερετε,εμεις μπορουμε μονο να ...φανταστουμε!!!
Επίσης σύμφωνα με μπρατη οι περσινές παραιτήσεις ήταν 7200 και δώθηκαν προς διορισμό οι 1200.Επειδη εδώ αναφέρθηκε ότι δώθηκαν όλα οι συνταξιοδοτησεις περσυ στους διορισμούς. Τελικά δεν ξέρουμε με σιγουρια
Και εγω υπερ του ανοιγματος ειμαι...και υπερ των διορισμων ειμαι...αλλα το 23 με τους νεους οριστικους...με τους παροντες , να κανει φετος το καλοκαιρι στα ηδη υπαρχοντα οργανικα...και στα υπολοιπα του χρονου με τους νεους
Στην ειδική το 23 με νέους, στη γενική ισχύουν μέχρι 31/8/23 οι υπάρχοντες... Άρα να εφαρμοστεί ο νόμος... Συμφωνούμε απλά εδώ μπορεί να καταθέτει ο καθένας την άποψη του και ας μη συμφωνεί με τον άλλο. Γιατί να λογοκρίνεται ή να κατηγορείται;