0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους. Γράφω για πρώτη φορά αν και παρακολουθώ τη συζήτηση σχεδόν από την αρχή. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες ότι όντως θα γίνουν διορισμοί στη γενική φέτος. Αν δηλαδή δεν είναι εικασίες ή ευσεβείς πόθοι όσων μείναμε έξω από τους προηγούμενους διορισμους. Δουλεύω αρκετά χρόνια και παίρνω μαζί μου τα παιδιά μου όπου κι αν με καλέσουν.. φαντάζομαι ότι δεν είμαι η μόνη που έχει διαλύσει την οικογένεια της. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους
Έρχονται 11000,το είπε η ΠΕΑΔ...19 Απριλίου... 15 μερούλες μέχρι να βγει η εγκύκλιος των μετατάξεων.. Εκεί θα φανούν τα οργανικά κενά και της πρωτοβάθμιας...Της δευτεροβάθμιας μας τα είπε ο Πατρεας (2300 περίπου)...
Μια ερώτηση: Από τους 11.000 διορισμούς θα αναλογούν στη Δ/βθμια μόνο 2.250; Δεν μου βγάζει νόημα αυτό...
Άντε πες ότι μαζί με την Ειδική η
Ο αριθμός βγαίνει με (υποθετικά) 2.000 στην ειδικη, 1500 εεπ εβπ και 7.500 στη γενική (4.700 πρωτοβάθμια και 2.800 δευτεροβαθμια με ταυτόχρονη ίδρυση νέων οργανικών για κάποιες ειδικότητες όπως πέρυσι). Τυχόν άνοιγμα τμημάτων ένταξης θα διευκόλυνε ακόμα περισσότερο, ίσως ανέβαζε ακόμα περισσότερο το 11.000. Τελείως τυχαία όλα αυτά, αλλά προσπαθώ να σκεφτώ το πώς το 11.000 δεν ακούγεται τελικά υπερβολικό πάρα τα λιγα οργανικά στη Δ/θμια.
Μια ερώτηση: Από τους 11.000 διορισμούς θα αναλογούν στη Δ/βθμια μόνο οι 2.250; Δεν μου βγάζει νόημα αυτό...
Επομένως, αν κάνει γύρω στους 11.000 θα καλύψει 100% όλα τα οργανικά σε