0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
7 Ιουλιου του 23 θα είναι οι επόμενοι διορισμοι και εγω θα κλαίγομαι γιατι δεν μπορω να παρω μεταθεση στον τοπο μου ως νεοδιοριστος😁😎🥳🤔🤫🤭
Όχι φίλε μου.. Εγώ διορίζομαι μακριά...Αλλα εχω περάσει τόσο μεγάλο λούκι ως αναπληρωτής που δεν με χαλάει... Τωρα για τους υπόλοιπους δεν ξέρω...
Δεν έχω λόγο να μη σε πιστεύω. Αλλά αν δε σε χαλάει εσένα, σκέψου ότι μπορεί να χαλάει κάποιος άλλους.
Το ιδιο ισχυει βεβαια κ για αυτους που κανουν αστειακια για το οτι οι διορισμοί θα γίνουν το 2023.
Αν είναι να γίνουν όλα σαν πέρυσι, πάμε να φυγουμε από δω και ξαναερχομαστε στις 7 Ιουλίου και στις 14 Ιουλίου που θα βγει η κατανομή....Είμαστε στην τσίτα γιατί (μας κοροιδεψαν;) ότι όλα φέτος θα γίνουν πιο νωρίς, ότι έναν με δύο μήνες πριν σε σχέση με πέρυσι θα αναλάμβαναν οι νεοδιοριστοι (δήλωση Κοπτση), ότι μες στον Απρίλιο θα είχαμε ανακοινώσεις Κεραμεως, μετά πήγαν για τέλος Απρίλη, μετά για μετά το Πάσχα, μετά στο συνεδριο ΝΔ, βγήκαν κατανομές τριγύρω, βάσει αυτών των υποτιθεμενων κατανομών κάποιοι σύλλογοι στέλνουν επιστολές στο υπουργείο ζητώντας καλύτερη κατανομή (!) , στη συνέχεια ακούσαμε και το πρώτο δεκαήμερο Μαΐου, πάει κι αυτό.. Και τώρα μας πάνε σιγά σιγά για μετά τις Πανελλήνιες ή για όπως πέρυσι... Άσε που την ανάρτηση του ewall ότι δεσμεύτηκαν οι πιστώσεις τη διασταυρωσαν κάποιοι και λένε τώρα ότι μάλλον δεν ισχύει...(δε γράφτηκε και πουθενά αλλού εξάλλου) Άρα, τα λέμε στις 7 Ιουλίου με την ανακοίνωση των διορισμών... Όπως πέρυσι..