0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κόπτσης σήμερα: " Έχουμε κάνει έναν εξορθολογισμό, ώστε οι όποιοι (!) διορισμοί, προσλήψεις αναπληρωτών να έχουν γίνει μέσα στον Αύγουστο"Κόπτσης τον Φεβρουάριο... "Όλα γίνονται νωρίτερα... διορισμοί έναν με δύο μήνες νωρίτερα από πέρυσι".
mtsag μπορει να βγει το ΦΕΚ των ονοματων Ιουλιο και η ορκομωσια να παει Αυγουστο ; καποιες μερες πριν συμπληρωθει η ημερομηνια διορισμου σας. Ή οταν βγει το ΦΕΚ πρεπει αμεσα να γινει και η ορκομωσια ;
Αυτο δεν έστεκε εξαρχής. Το είχαμε γράψει και τότε: δεν είναι και τόσο λογικό να πληρώσει 2 μισθούς το καλοκαίρι όταν τα σχολεία είναι κλειστά. Από την άλλη μεριά, δεν μπορεί να είναι και πολύ αργά, γιατί τους δεσμεύει το ένα έτος από τπ ΦΕΚ το δικό μας.
Τι εννοείς τους δεσμεύει το ένα έτος από το ΦΕΚ των περσινών νεοδιόριστων;
Οι δικες σας οι αιτησεις ποτε εγιναν ;
Λοιπόν, υπάρχει η άποψη ότι αν περάσει ένα έτος από το ΦΕΚ διορισμού, μπορούμε οι περσινοί νεοδιόριστοι να ξανακάνουμε αίτηση για διορισμό, ιδίως αν αυτό αφορά μια δεύτερη ειδικότητα (για την ίδια ειδικότητα θεωρώ ότι αποκλείεται να ισχύει κάτι τέτοιο - μου φαίνεται κουλό). Σε κάθε περίπτωση, για να αποφευχθεί αυτό, οι φετινές αιτήσεις πρέπει θα γίνουν πριν περάσει αυτό το ένα έτος, δηλαδή πριν τις 10/8/2022.
Πάντως και εγώ δεν έχω πάρει απάντηση αν υπάρχει νόμος που απαγορεύει να παραιτηθεί κάποιος και να ξαναδηλώσει περιοχές διορισμού στον ίδιο κλάδο. Πολλοί λένε δεν γίνεται, βάση ποιού νόμου όμως δεν γίνεται;