0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε γίνεται σίγουρα έχει αποκλεισμό από όλες τις αιτήσεις για το δημόσιο! Αυτό είναι σίγουρο το είχα διαβάσει με τα μάτια μου ,ψάχνω το αρχείο να το ανεβάσω ελπίζω να μη το έσβησα από παραδρομη
Σίγουρα ισχύει ότι στο υπόλοιπο Δημόσιο δεν μπορείς να λάβεις άλλη θέση αν δεν παρέλθει πενταετία από το διορισμό σου. Αλλά πρόσεξε: η εκπαίδευση δεν εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής αυτών των διατάξεων.
Όχι , όχι αφορούσε και εμάς χανόταν κ το δικαίωμα αναπλήρωσης έγραφε κ μου είχε κάνει εντύπωση
Α, οκ τότε. Αμα το βρεις ανέβασέ το.
Εκπαιδευτικοί και μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.
Καλησπέρα σε όλους. Υπαρχουν διδε που ολοκλήρωσαν τώρα τις τοποθετησεις νεοδιοριστων ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ κτλ.. Δεν ειχαν τελειώσει νωρίτερα.. Οπως σε άλλες διευθύνσεις δευτεροβαθμιας.. Είναι συγκεκριμένα τέσσερις, στις οποίες μετά και τους υπεραριθμους περισσεύουν οργανικες. Θα δωθουν ως οργανικα.για τους διορισμούς; . Και αν κάποιοι βιαστούν να πουν πως προηγούνται κάποιοι που ζήτησαν μεταθεσεις..οι μεταθεσεις ικανοποιηθηκαν.. Γνωρίζει κάποιος να μας πει υπεύθυνα... Οχι εικασίες .. Γιατί αν κάνω και εγώ αυθαίρετα εικασιες θα πω ότι... Ναι θα δωθουν..
Τα οργανικά κενά που θα δοθούν για τους διορισμούς είναι όσα είδατε/είδαμε να εμφανίζονται στις μετατάξεις.Κάποιες ΔΔΕ έχουν τακτοποιήσει τους μετατιθεμένους & τους περσινούς διορισμένους, κάποιες όχι ακόμη. Θα το πράξουν τις επόμενες μέρες. Πιστεύω ότι τα υπόλοιπα κενά που λες πως εμφανίζονται, θα δοθούν ως λειτουργικά κενά, δηλ. για αποσπασθέντες κι αναπληρωτές.
Ολα θα γινουν νωριτερα φετος... Αντι για Αύγουστο θα γινουν Αύγουστο... 😎😎😎😎