0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς εννοεί ο συνάδελφος πλεονάσματα.
σταθηκα στη λεξη " υπεραριθμία" απλά γιατι σε προηγούμενα μηνύματα εβλεπα να γράφουν κάποιοι συνάδελφοι ότι εμπαιναν σε sites ΔΔΕ ανα την ελλάδα και αθροιζαν κενα ή υπεραριθμιες ανα σχολείο και εβγαζαν συμπερασματα για κενα-πλεονασματα που θα εδιναν οι ΔΔΕ για μεταθεσεις -διορισμούς πχ μπορει να υπάρχει (σε μια μεγαλη ΔΔΕ) ένα αθροισμα υπεράριθμων (ανα σχολείο) σε μια ειδικότητα Χ = με 50 υπεραριθμους και να βλεπουν στα κενα μεταταξεων να εχουν δοθει πχ 2 ελλειμματα , για την ειδικότητα αυτή, στην συγκεκριμένη ΔΔΕ και μετα να αρχιζουν τους αλαλαγμούς..κι ομως μπορει να συμβεί χωρις να ειναι αλχημιστες τα μελη του συγκεκριμενου ΠΥΣΔΕ
ψάξτε και κατά κάμπο μεριά... Θα σας λυθουν πολλές απορίες...ψαξτε όμως...
Επειδή εγώ έχω διάθεση να ρίξω μια μάτια, πες μου για ποιες ΔΔΕ μιλάς. Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα;γειά
και για τις τρεις... Και επειδή εισαι γατονι(που λέει κ μια φίλη) δες περσινά φετινά του φίλου μου του μάγου... Κάτω στην α δωδεκανησου... Τυφλά ναχει ο David......
και για τις τρεις... Και επειδή εισαι γατονι(που λέει κ μια φίλη) δες περσινά φετινά του φίλου μου του μάγου... Κάτω στην α δωδεκανησου... Τυφλά ναχει ο David...... ι
και για τις τρεις... Και επειδή εισαι γατονι(που λέει κ μια φίλη) δες περσινά φετινά του φίλου μου του μάγου... Κάτω στην α δωδεκανησου... Τυφλά ναχει ο David...... Που λέει
Λοιπόν, για τους ΠΕ02:1) Η Καρδιτσα φαίνεται να είναι πλεονασματική.2) Τα Τρίκαλα εμφανίζουν 1 κενό στην 7η ομάδα, αλλά δεν ξερουμε αν εχουν πλεονάσματα σε κάποια άλλη ομάδα (1η-6η) που να το 'ακυρώνει' και γι' αυτό να μη δίνει κενά η περιοχή για μεταθέσεις/μετατάξεις/διορισμούς.3) Η Λάρισα, αμά αφαιρέσεις τα πλεονάσματα και τοποθετηθούν οι υπεράριθμοι, φαίνεται να εχει καμιά 15αριά κενά, αλλά είναι περίπου 27 που είναι στη διάθεση (ή πήγαν με μετάθεση). Άρα μηδενίζονται και εκει τα κενά (thanks gvasilis!)4) Στα Δωδεκάνησα βρισκω μονο τα φετινά κενά στο site της ΔΔΕ. Δε σου κρύβω ότι φαίνεται παράξενο που η Α' Δωδεκανήσου δίνει 61 κενά για οριστική τοποθέτηση, ενω περυσι διόρισε εκει 91 ΠΕ02 (δηλαδή θα μείνουν 30 στη διάθεση), και ταυτόχρονα φέτος δίνει αλλά 14 κενά για διορισμούς. Ο gvasilis είχε γράψει μια εξήγηση στο νήμα των φιλολόγων.Απλά να πω για άλλη μια φορά, ότι για όλους τους λόγους που έχουμε γράψει σε αυτό το νήμα, δεν είναι πάντα ευκολο από τα κενά των τοποθετήσεων να βγαλεις ασφαλή συμπεράσματα για τα κενά των μεταθέσεων.