0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου φαίνεται πως κάποιοι παίζουν με τις ζωές μας και τις καριέρες μας. Όταν δηλώνεις στην τηλεόραση ότι "οι διορισμοί θα είναι τόσοι πολλοί και τόσο γενναίοι που δεν θα τους έχει ξαναδεί ο εκπαιδευτικός κόσμος στο πρόσφατο παρελθόν", τι σημαίνει; Θα σας πω τι σημαίνει. Ότι πρέπει να προσληφθούν 11.701+ άτομα. Τι; Όχι; Σε διαφορετική περίπτωση θα παίξω και γω και πιστεύω όλοι μας με τις καρέκλες τους! Αρκετά! Άκου κάτω από 9.000! Ωραίο ανέκδοτο. Να συσταθούν χθες οι 1.100+ νέες οργανικές θέσεις των ΠΕ60 και να προσληφθούν και οι 535 ΠΕ06 που είχαν ανακοινωθεί ως συνολικά κενά! Υ.Γ. Εμένα οι πληροφορίες μου λένε για 12-13.000 περίπου διορισμούς. Αναμένω και εύχομαι για το καλό όλων να μην πέφτουν έξω οι πηγές μου.
Οι περσινες ανακοινωσεις για ορκωμοσια δεν ειχαν καμμια νομικη ισχυ και γι αυτο φυσικα δεν τηρηθηκαν. Απο το επομενο εργασιμο λεπτο που βαινει το ΦΕΚ εχεις δικαιωμα και εχει υποχρεωση η καθε Διευθυνση να σε ορκισει. Δεν μπορουν να σε αναγκασουν να χασεις ημερομκσθια, προυπηρεσια ή ενσημα για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λογο.
Συγνώμη που επιμένω, ίσως είμαι και λίγο εκτός θέματος, αλλά για να καταλάβω, ο καθένας πήγαινε να ορκιστεί όποτε ήθελε σε συγκεκριμένες ημερομηνίες; Δε πήγαιναν όλοι οι διορισμένοι στη διεύθυνση συγκεκριμένη ώρα και ημερομηνία;
Υ. Σ. Ο Πατρεας βοηθάει όχι μόνο εδώ μέσα αλλά και σε άλλα θέματα (αριθμός συντάξεων, αναπληρωτές κτλ...).. Και το κάνει ανιδιοτελως...
Και μιας και όλοι εκθιαζετε τον Patrea εγώ θα αφήσω ένα ερωτηματικό γενικά ως προς τη στάση του
Σύμφωνα με συνδικαλιστή της Δακε ο αριθμός θα είναι 8.000-8.500 (ανάρτηση στο fb)
Ναι.
Και στα θέματα των αποσπάσεων και των μεταθέσεων και των μετατάξεων... Ξέρω ότι ο Patreas δεν έχει ανάγκη υποστήριξης από κανέναν, αλλά, ανεξάρτητα από το ποιος τελικά θα έχει δίκιο στον αριθμό των διορισμών, δεν μπορώ να ανεχθώ ποστ σαν αυτό:Όλοι, νομίζω, μπορούμε να φανταστούμε από ποιον κύκλο εκπορεύεται. Θα σταματήσω εδώ για να μην γράψω τιποτα πιο χοντρο. Αϊ σιχτιρ πρωι-πρωι.
όνομα?