0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν το κράτος ξαναθελήσει να διορίσει από το παράθυρο πολύτεκνους στην εκπαίδευση κατά προτεραιότητα και μάλιστα στην πόλη θα του έλεγα πως αυτό δεν πρέπει να γίνει ξανά διότι ήταν καταστροφικό στο παρελθόν. Οι λόγοι που το θεωρώ το γεγονός καταστροφικό ήταν πως: - εξαιτίας αυτού κάποιοι δεν κάναν οικογένεια αφού καταδικαστήκαν να γυρνοβολούν στα νησιά- Η διδασκαλία στην τάξη δεν είναι " μια εργασία για όλους" αφού προυποθέτει προσόντα και διδακτικό βίο. Οι πιο πολλοί πολύτεκνοι στο παρελθόν που διορίστηκαν ουδεμία επαφή είχαν με την εκπαίδευση όταν διορίστηκαν.Θα μπορούσα να μιλώ και για άλλους λόγους που κατά την επικρατούσα άποψη δεν έπρεπε να διοριστούν στην εκπαίδευση κατά προτεραιότητα αλλά νομίζω πως θα καταχραστώ τον χώρο. Μια ερώτηση έχω όμως.. Μιας και συμφωνώ πως πρέπει το κράτος να δώσει λύση στο δημογραφικό πρόβλημα , γιατί δεν ζητάτε να μπείτε κατα προτεραιότητα πχ στην εφορία ; Στην Τράπεζα? με τους ευεργετικούς όρους που πρέπει.... Και γιατί ΕΙΔΙΚΑ στην εκπαίδευση ; Να ζητήσετε πχ 5άωρη απασχόληση στην πόλη σας σε μια εφορία.. Γιατί όχι ; το έχω απορία...
Μακάρι να υπάρξει μέριμνα υπέρ των πολυτέκνων συναδέλφων, 30-40 άτομα σε κάθε πίνακα είναι, σιγά τη ζημιά που κάνουν. Όταν φτάσει η σειρά τους, σύμφωνα με τα μόρια τους, να διοριστούν στο τόπο τους ( έστω και σε υπεράριθμες θέσεις, πόσες να ναι αυτές 3-4 τη φορά, σε κάθε παρτίδα διορισμών;). Αυτο είναι κοινωνική πολιτική σε ένα κράτος πρόνοιας, κατά τη ταπεινή μου γνώμη.
Ζητάνε πρόταξη
Κ η Αθήνα έχει τεράστιο κόστος ζωής ..γιατί ένας βόρειος να δηλώσει Αθήνα ….
Καλά η ΑΣΠε τώρα ξύπνησε να βοηθήσει. Τόσος καιρός έχει περάσει. Τεσπα επειδή ανήκω στους πολύτεκνους εκπαιδευτικούς θεωρώ ότι αν θελανε να βοηθήσουν θα το έκαναν, λύσεις υπάρχουν, χωρίς να προκαλειται το μένος του συνόλου με κινήσεις εις βάρος του και χωρίς πολεμικές κατά των ειδικών κατηγοριών.