0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τους διορισμούς είναι ΟΤΙ αφορά τους αναπληρωτες πάνω σε αυτό !!ακομη και βοηθητικές πληροφορίες για να ξέρουν τι θα επιλέξουν !!αν δεν αφορά αυτό τους διορισμούς τι αφορά τότε ;;;φαντάζομαι δεν αφορούν όλων των τύπων οι κόντρες
Το ότι έγινε εκκαθάριση στο νήμα δείχνει ότι μόνο εντός θέματος δεν ήταν αυτά που έγραφαν. Τώρα αν δεν καταλαβαίνουμε τι αφορά και τι όχι το νήμα τι να πω. Ο τίτλος είναι ξεκάθαρος Νέοι Διορισμοί;
Πέρυσι υπήρχε λόγος που έγιναν στις 10/08 οι διορισμοί. Φέτος δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα (τουλάχιστον όχι στον ίδιο βαθμό) οπότε δεν χρειάζεται βιασύνη από τη μεριά του Υπουργείου. Σενάρια για ΦΕΚ διορισμού πριν τις 10/08 είναι πολύ δύσκολο να επαληθευτούν. Προσωπικά θα έλεγα κάπου μεταξύ 16 και 26.
Ισχύει 1000% ότι πουθενά δεν ακουγόταν και δε γραφόταν πως θα γίνουν κι άλλοι διορισμοί. Αν το ξέραμε, πολλοί δε θα δήλωναν όλες τις περιοχές και απλά θα περίμεναν την επόμενη χρονιά.Μη λέμε ό,τι θέλουμε.Τυχεροί όμως όσοι διοριστούν σε πολύ καλύτερες θέσεις από ό,τι οι νεοδιόριστοι πέρσι.Όντως, από τα κενά των μετατάξεων (που κοιτούσαμε κι εμείς πέρσι) φαίνεται πού υπάρχουν κενά.Φυσικά, δε θα καλυφθούν όλα αυτά. Απλά, από αυτά θα πάρουν.Δε θα ανοίξουν κενά οργανικά (άρα και διορισμοί) σε περιοχές με 0 κενά. Το δίκαιο θα ήταν να γίνουν πρώτα μεταθέσεις και νεοδιόριστων και μετά διορισμοί.Δεν έγιναν, πάλι δεν πειράζει. Τι να κάνουμε.Καλό διορισμό σε όλους τους φετινούς.
καλημέρες πάμε ενα υποθετικό σεναριο μιας και δεν βλέπω εμφάνιση πατρεα αφου ίσως ειναι ο μονος που γνωρίζει.. κ ο καθενας γραφει εδω τα δικα του (όπως κ εγω τωρα) .. γενναει η γυναίκα μου 20 Ιουλίου περίπου.. έστω οτι την προσλαμβάνουν ποια ειναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει αυτη;;! ναι δεν εχω ιδεα.