0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα, αν όντως πάρει 333 μαθηματικούς όπως γράφτηκε, εκτιμώ ότι ο εκκαθαρισμένος πίνακας θα φτάσει κάπου στο 400-410 το πολύ.
Ευχαριστώ, εκμεταλλεύομαι τη καλή σου διάθεση για να ρωτήσω κάτι ακομα!! Από ότι έχω δει οι μετατάξεις βγάζουν πολλά κενα Αθήνα ,τύπου 140. Πιστεύεις ότι ένας με θέση 250 θα μπορεί να πιάσει Αθήνα ;
Αν εννοείς οπουδήποτε μέσα στην Αττική νομίζω ότι είναι σχεδόν σίγουρο.
Οι ΠΕ03 και φετος οπως και περυσι εχουν κενα σχεδον σε ολη την Ελλαδα. Αν λοιπον δοθουν αυτα τα κενα τοτε καποιος με θεση 250 θα βρισκεται σιγουρα Αττικη, αν οχι Αθηνα, σιγουρα Δυτικη, Ανατολικη ή Πειραια.
Ευχαριστώ !!
Μα βρε Maribelle συγγνώμη αλλά κάποιοι/ες όντως καλλιεργήσατε ένα τοξικό κλίμα στο φόρουμ. Με ειρωνείες και κακεντρέχειες. Δεν ξέρω ποια θα είναι η κατανομή αλλά πραγματικά ας προσπαθήσουμε όλοι από δω και πέρα να είμαστε πιο σωστοί απέναντι στους άλλους κλάδους.
Ναι, συμφωνώ! Είναι άσχημο όμως μεταγενέστερα να εκθέτουμε ανθρώπους για την προσπάθεια που έκαναν... ακόμα και εάν αυτή δεν τελεσφόρησε! Όλοι ξέρουμε πως το Υπουργείο ό,τι θέλει κάνει!