0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειναι ή δεν είναι παράμονο να αλλάζουν εκ των υστέρων αυτά που υπέγραψε κανείς όταν διορίστηκε?
https://www.esos.gr/arthra/79071/tropologia-mplokarei-gia-3-hronia-toys-neodioristoys-ekpaideytikoys-na-diekdikoyn-neo
file:///C:/Users/dina/Pictures/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1_Viber_2022-07-12_23-28-45-067.jpgΑφιερωμένο pavel . Έτσι, για τον κακώς εννοούμενο συνδικαλισμό !Δεν ανοίγει το λινκ... αλλά το μάτι μου αλλού έπεσε! -> dina
Ναι αλλά δεν υπέγραψαν οι τότε διορισμένοι σύμφωνα με την τότε τροπολογία; Πώς αλλάζεις ένα νόμο και μάλιστα με αναδρομική ισχύ. Χαχα
Δίκαιο είναι να αλλάζουν εκ των υστέρων αυτό που ίσχυε όταν διορίστηκε κανείς? Όταν έγιναν οι περυσινοι διορισμοί ίσχυε η απαγόρευση για τρία χρόνια? Όχι...Τότε γιατί ήταν άδικο και παράνομο να δώσει μεταθέσεις στους περυσινους νεοδιοριστους? Το επιχείρημα δεν ήταν ότι δεν μπορεί να αλλάζουν τα δεδομένα εκ των υστέρων? Αυτή η απαγόρευση για 3 χρόνια που αποτελεί μια εκ των υστέρων αλλαγή των δεδομένων γιατί δεν είναι κατακριτέα?
Προφανώς και είναι, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Οι νεοδιόριστοι και οι υπό διορισμό να κερδάνε, και οι θεσμοί να πα' να γ..., όπως θα έλεγε προσφυώς και ο
Δε μπορούσε να το κάνει 1 μήνα πριν, να μη βγάζω τσάμπα πίνακες με την ειδική μέσα... Θετική εξέλιξη θεωρώ κι εγώ. Υ.Γ. Εξακολουθείτε κάποιοι να προσπαθείτε να διώξετε τους μόνιμους από το νήμα. Ή για να είμαι ακριβής, τους μόνιμους που δε θέλετε. Στα 100 ποστ την ημέρα, τα 5-6 των μονίμων σας χαλάνε. Έλεος...
Κανένας νόμος δεν είναι παράνομος. Μπορεί να βγει αντισυνταγματικός μετά από δικαστική απόφαση. Όποιος θεωρεί ότι αδικείται ας πάει στα δικαστήρια. -
όταν υπογράψατε διορισμό στην ειδική, είχατε υπογράψει υποχρεωτική πενταετία
Όποιος θεωρεί ότι αδικείται, ας πάει στα δικαστήρια να δικαιωθεί.Επί του θέματος, όταν υπογράψατε διορισμό στην ειδική, είχατε υπογράψει υποχρεωτική πενταετία. Ο νόμος είχε όμως ένα παράθυρο, που δεν το είχε προβλέψει ο νομοθέτης. Τώρα αυτό κλείνει.
Όταν τέθηκε το θέμα μεταθέσεων των περυσινων νεοδιοριστων βγήκαν από τα ρούχα τους κάποιοι εδώ διότι αυτό ήταν ανήθικο παράνομο είπαν. Όταν υπογράψαμε γνωρίζαμε τα δεδομένα και αυτά δεν μπορεί να αλλάζουν εκ των υστέρων είπαν. Και ρωταω τώρα κ γω γιατί τώρα που αλλάζει αυτό το συγκεκριμένο δεδομένο, εκ των υστέρων, αυτό είναι δίκαιο και δίνουν συγχαρητήρια;Η ερώτηση μου είναι απολύτως συγκεκριμένη . Δεν ζήτησα κάποια συμβουλή για το τι θα κάνω .
Μα δεν συγχέονται το ένα με το άλλο δλδ η ρυθμιση για αυτους της ειδικής αγωγης με τους νεοδιορισθεντες της γενικής. Το ένα είχες το δικαίωμα στο ξεγράψε τωρα το άλλο όταν υπέγραψες περυσι ήξερες ότι θα είσαι εκεί 2 χρόνια δεν σου είπε κανένας ότι θα παρεις μετάθεση στον ένα ή απόσπαση γιατί έχετε κολλήσει με αυτό δεν καταλαβαίνω. Υπέγραψες τέλος. Και φέτος αν υπογράψεις για 2 χρόνια θα είναι 2 χρόνια αν του χρόνου γίνουν διορισμοι δεν θα έχεις δικαίωμα να μιλάς αφου το υπέγραψες. Αν δεν θες να πας βάζεις λιγότερα. Ενήλικες άνθρωποι είμαστε δεν παμε με το ζόρι. Επίσης και διορισμοι να μη γίνονταν αυτό που το έχουν όλοι δεδομένο ότι θα παρουν απόσπαση και μετάθεση στα μεγάλα αστικά κέντρα επίσης ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Ότι δλδ θα άφηνε ακαλυπτες τις Κυκλάδες για να παρει υπεραριθμους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ έχει κάνει διορισμους. Οι περσινοι νεοδιοριστοι καλό θα είναι να προσαρμοστου ν γιατί και του χρόνου κάποιοι μπορεί να μην φυγουν καν από εκεί που είναι.