0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε μπορούσε να το κάνει 1 μήνα πριν, να μη βγάζω τσάμπα πίνακες με την ειδική μέσα... Θετική εξέλιξη θεωρώ κι εγώ. Υ.Γ. Εξακολουθείτε κάποιοι να προσπαθείτε να διώξετε τους μόνιμους από το νήμα. Ή για να είμαι ακριβής, τους μόνιμους που δε θέλετε. Στα 100 ποστ την ημέρα, τα 5-6 των μονίμων σας χαλάνε. Έλεος...
Η τροπολογία αφορά τους διορισθέντες στην ειδική, καθώς μόνο αυτοί έχουν κλείσει ένα χρόνο από το διορισμό τους και θεωρητικά θα είχαν το δικαίωμα να συμμετέχουν στους ερχόμενους διορισμούς. Ταυτόχρονα όμως, όταν διορίζονταν, είχαν υπογράψει πενταετή παραμονή στην ειδική. Αυτά τα δύο ερχόταν σε πλήρη αντίθεση μεταξύ τους, και έρχεται η τροπολογία και θεραπεύει το νομικό κενό.
Δεν θα το έκανε αν προηγούνταν οι μεταθέσεις.
Μα γιατι ο άλλος που έχει διοριστεί στη γενική να παραιτηθει για να ξανά διοριστεί στη γενική? Αυτό δεν έχει λογική. Και αν δεν είναι για τους ειδικής για ποιους είναι???
Να το θέσω αλλιώς. Εγώ που διορίστηκα περυσι με ΦΕΚ 10 Αυγούστου κ έχω β πτυχίο που ανήκει σε άλλη προκήρυξη από αυτή που έχω διοριστεί,εάν το φετινό ΦΕΚ βγει 11,12,13 Αυγούστου έχω ή δεν έχω κλείσει ένα χρόνo?Πέρυσι είχε δώσει στην περιοχή μου 11 οργανικά για μετατάξεις .Δεν μετατάχθηκε κανείς εκεί κ παρόλα αυτά τα κενά εξαφανίστηκαν από τους περσινους διορισμούς. Οπότε Διορίστηκα άλλου. Θα διορίσει φέτος σε αυτά στόμα χιλιάδες θέσεις πιο πίσω. Οκ. Όταν υπέγραψα υπέγραψα διετία κ δεν είναι νόμιμο να πάρω μετάθεση τώρα. Όταν υπέγραψα όμως, ίσχυε ότι μετά τον χρόνο μπορώ να ξαναδιοριστω(στην άλλη μου ειδικότητα εν προκειμένω,). Τώρα μου λέει στο αλλάζω αυτό εκ των υστέρων γιατί έτσι μου αρέσει κ κάποιο χειροκροτούν από κάτω. Κ ρωτάω γιατί το να πάρω μετάθεση στον ένα χρονο ήταν παράνομο ως εκ των υστέρων αλλαγή αλλά το να μου στερήσει το δικαίωμα να ξαναδιοριστω ,επίσης εκ των υστέρων αλλαγή, είναι μια χαρά δίκαιο και νόμιμο και ηθικό?
.Κάποιοι δεν θα δουν ούτως η άλλως σύντομα μετάθεση. Με 15 μόρια νεοδιοριστος Κρήτη πως θα γυρίσει α Θεσσαλονίκης; Γι'αυτό προσέχουμε τι δηλώνουμε
Η Κεραμέως είναι δικηγόρος... Αποκλείεται να χάσει στο δικαστήριο...
Τα έχεις μπερδέψει όλα. Μια σχολιάζεις σαν νεοδιοριστη και μια σαν αδιοριστη!
Καλά, η Γεωργία μέχρι χθες δεν ήταν αδιοριστη που ήθελε διορισμό φέτος; Τελικά ήταν ήδη διορισμενη πέρυσι και ήθελε να ξανά διοριστεί.
Το αναφέρει ξεκάθαρα στην αποψινή τροπολογία...Οσοι έχουν διοριστεί ή θα διοριστουν... Αναξερτητα αν έχεις 1 ή 2 πτυχία...Με τις άδεις ανατροφής έχασε γιατί ήταν φανερό ότι ήταν άδικο.. Εδω όμως είναι δίκαιο και λογικό...