0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή πιστεύετε ότι δεν είναι όλα έτοιμα για να αναρτηθούν;
Με όλο το σεβασμό: κανένας από το υπουργείο δεν υποσχέθηκε επίσημα ότι θα ανακοινωθούν την 1/8. Αυτό προέκυψε από διαρροές και μετά από επίμονες ερωτήσεις εκατοντάδων ανθρώπων προς το τμήμα διορισμών. Μόλις είναι όλα έτοιμα, θα γίνει και η ανάρτηση των ονομάτων.
Όσο κι αν θέλετε κάποιοι να δικαιολογήσετε το υπουργείο....Το γεγονός ότι ονόματα έχουν διαρρεύσει (όχι νούμερα), αγαπημένα παιδιά και λοιποί συγγενείς γνωρίζουν και χιλιάδες άλλοι βράζουν στο ζουμί τους είναι ασέβεια. Αυτό μόνο.
Καλημέρα παιδιά . Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα η αγωνία σας. Εγώ διορίστηκα πέρσι . Δε θέλω να σας στεναχωρήσω . Το λέω για να μην μπείτε σε ψυχοφθόρο τρυπακι. Πέρσι το ίδιο . Έτσι έλεγαν . Τώρα θα βγουν μετά θα βγουν . Ο κάθε Μπράτης, κορδης έγραφαν τα δικά τους . ΠΕΑΔ ΠΑΣΑΔ επίσης. Μετά απο μια μέρα ( Τρίτη ) άρχισε να ρολάρει το πράγμα . Πρώτα ειδική αγωγή . Το απόγευμα νομίζω πρωτοβάθμια . Με το ζόρι πρόλαβαν την ίδια μερα να ανακοινώσουν τις βασικές ειδικότητες δευτεροβάθμιας . Ναι ναι καλά ακούσατε. Μας χώρισαν στην δευτεροβάθμια . Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα . Είπαμε δε θα διοριστούμε ( τεχνική ειδικότητα για ) . Μετά από δυο μέρες ( Πέμπτη ) έβγαλαν τα ονόματα των διοριστέων