0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα ,Κάλεσα στο υπουργείο και ρώτησα αν εχουν νεότερα σχετικά με ειδική πρόσκληση. Και μου είπε ότι δε γίνεται να μου πει κι ότι θεωρητικά θα έπρεπε να γίνει, αλλά δε γνωρίζει γιατί εχει καθυστερήσει. Μου είπε να καλέσω την επομενη βδομάδα γιατί λογικά θα εχει νεότερα. Αυτά....
Καλημέρα, σε μια ανάρτηση στο fb διάβασα πως το κουμπί της απενεργοποίησης δεν υπάρχει καθώς τρέχει ειδική πρόσκληση για μία θέση ΠΕ06 σε εκκλησιαστικό σχολείο.
Αύριο λέτε να βγει η ενισχυτική;
Κάτι φαινομενικά πάει να κινηθεί για την Ειδική Πρόσκληση, καθώς ζητήθηκε από τις ΠΔΕ να αποστείλουν με e-mail μέχρι τη Δευτέρα στις 12:00μ.μ. ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ στοιχεία για τις μη αναλήψεις και παραιτήσεις της Δ’ Φάσης.Πάντως δεν είμαι αισιόδοξος. Μου φαίνεται κάπως για ξεκάρφωμα. Αν ήθελαν όντως να δρομολογηθούν οι περαιτέρω ενέργειες, θα έπρεπε να σταλεί εγκύκλιος για καταχώριση κενών στο ΟΠΣΥΔ, όπως έγινε ήδη για 2η φορά για τους Αναπληρωτές ΕΕΠ-Ε
Εγκύκλιος έναρξης της Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2021-2022
Ευχαριστώ αγαπημένε! Εννοώ τα αποτελέσματα!
Επόμενες προσλήψεις αυτές περίπου 225 Αναπληρωτών Τεχνικών Ειδικοτήτων (ΠΕ8Χ και TE01.19) για το Μεταλυκειακό έτος - Τάξη Μαθητείας (δυστυχώς καμιά 200αριά εξ αυτών θα είναι ΑΜΩ).