0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ήμουν ποτέ σε ΕΠΑΛ αλλά απ' ότι ξέρω σε κάποια μαθήματα μπαίνουν 2 καθηγητές στην τάξη …..ίσως γι' αυτό υπήρχε και δεύτερος καθηγητής εκεί. Κατά τα λοιπά δε θέλω καθόλου να σχολιάσω το περιστατικό, αρκετός χαμός έχει γίνει από τις Τατιάνες....ζούμε εποχές ανθρωποφαγίας δυστυχώς. Θα πώ μόνο ότι ο χειρισμός από το ΠΥΣΔΕ και το Υπουργείο ήταν απαράδεκτος...ευκαιρία έψαχνε η Κεραμέως φυσικά αλλά το μήνυμα τελικά ποιο είναι προς τα παιδιά;
Έτσι όπως τα περιγράφει η μαθήτρια, δημιουργούνται οι εξής απορίες: ο άλλος καθηγητής τι δουλειά είχε σε όλο αυτό; Άκουσε φασαρία, τον κάλεσε κάποιος, ποιος είναι τέλος πάντων; Η περιγραφή της δίνει την εντύπωση ότι ο καθηγητής ήταν σε έξαλλη κατάσταση, εκτός εαυτού.
Όλο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον των άμεμπτων καθηγητών. Μάλιστα. Εμείς όλα καλά καμωμένα τα 'χουμε. Ξανά μάλιστα.
δεν μας ειπες πως τα χειριζεσαι εσυ αυτα τα θεματα να μαθουμε και εμεις πως να συμπεριφερομαστε στους μαθητες μας μπας και αλλαξει γνωμη η κοινωνια για μας (αν φυσικα μπαινεις σε ταξη)
Είμαι επιτελικός.Καλό θα ήταν, όμως, εσείς οι υφιστάμενοι να μάθετε πως δε σηκώνουμε χέρι στους μαθητές. Πόσω δε μάλλον να το προσγειώσουμε κιόλας στο πρόσωπο του παιδιού.
Ότι σπείρεις θα θερίσεις, να τα βλέπουν αυτά στο Υπουργείο, και οι ενώσεις εκπ/κων με την απάθεια τους.